WSOP 2018

Meld deg på Nordic $50K Freeroll hos PokerStars i dag!

Meld deg på Nordic $50K Freeroll hos PokerStars i dag! 0001

Nordic $50K Freeroll

Eksklusiv $50 000 Poker Freeroll!
Alle spillere i Norden kan vinne sin del av tusenvis av dollar i pengepremier denne måneden med en eksklusiv Nordic $50K Freeroll søndag 30. oktober. Premiepotten er på $50 000 og du kan nå få et gratis sete til denne Freerollen!

Alt du trenger å gjøre er å gjøre ditt første innskudd eller sette inn penger på nytt til din konto, ved bruk av bonuskodene som er listet opp nedenfor. Som belønning får du en billett til denne Freerollen. Med tusenvis av dollar i premiepenger er Nordic $50K Freeroll en perfekt måte å bygge din bankroll på.

Hvordan delta i Nordic $50K Freeroll

For å få sin gratis billett til Nordic $50K Freeroll trenger du bare å gjøre et innskudd på din PokerStars konto med minimum $10 og bruk følgene bonuskoder fram til 29. oktober kl 23.59 CET. Dersom du ikke allerede har en konto hos PokerStars anbefaler vi at du laster ned og registrerer den gjennom PokerNews og bruker vår markedsføringskode ”NORWEGIANPOKERNEWS” ved registreringen før du setter inn penger. Men en PokerStars konto gjennom PokerNews vil du kunne boltre deg med eksklusive kampanjer og i for bare i år alene kunne PokerNews spillere delta i kampanjer og freerolls for $200 000, helt gratis!

Innskuddsbonuser

  • Spillere som gjør sitt første innskudd: bruk bonuskoden FIRST50K
  • Spillere som gjør en reload/nytt innskudd: bruk bonuskoden 50K

Nordic $50K Freeroll starter søndag 30. oktober kl 14.00 ET/20.00 CET med en premiepott på $50 000!

Vennligst husk: Du blir ikke automatisk registrert til denne Freerollen når din billett er blitt kreditert din konto. Åpne pokerklienten når billetten er blitt kreditert din konto, klikk på ”Tourney’ & ‘Regional”. Finn Freerollen i listen over kommende turneringer og registrer deg, eller søk opp Tournament ID: 459295966.

Vent litt, nå kan du med et innskudd på bare $40 få 2 gratis seter til Saturday Countdown og $50K freerollen.

Nye spillere hos PokerStars
Sett inn $30 og bruk bonuskoden TIME før 28 oktober – Gir billett til Saturday Countdown
Sett inn $10 og bruk bonuskoden FIRST50K før 29. oktober – Gir billett $50 K Freeroll

Spillere med en PokerStars konto
Sett inn $30 og bruk bonuskoden TIME før 28 oktober – Gir billett til Saturday Countdown
Sett inn $10 og bruk bonuskoden 50K før 29. oktober – Gir billett $50 K Freeroll

Dersom du har noen spørsmål vedrørende Nordic $50K Freeroll på hvordan du mottar din billett, vennligst kontakt support@pokerstars.com.

Ønsker du å sette inn penger hos PokerStars med Paysafecard?, Sjekk vår guide på hvordan man setter inn penger ved bruk av Paysafecard her!

Bilde og informasjon er hentet hos PokerStars.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories