888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2011 WSOPE øvelse #5, Dag 3: Fire igjen, Mizrachi jakter ny tittel ; Øvelse #6, Fierro leder

Michael Mizrachi

Øvelsene #5 og #6 fortsatte fredag ved 2011 World Series of Poker Europe. Øvelse#5 ble spilt ned til fire spillere, som inkluderer Michael Mizrachi og Noah Schwartz. Ved øvelse #6, Nicolas Fierro som startet som chipleder og avsluttet som chipleder ved finalebordet.

Øvelse#5: €10 300 Split Format No-Limit Hold'em — Fire spiller igjen

Seksten spillere returnerte til deres plasser ved €10 300 No-Limit Hold'em Split Format øvelsen på fredag. De startet dagen med høye forhåpninger om å vinne et World Series of Poker bracelet, men for åtte av dem endte dagen bare med drømmen. En av dem som enda drømmer om å bli en WSOP-E mester er Roger Hairabedian.

Hairabedian er også kjent som “Big Roger,” var stille og rolig, men veldig effektiv ved bordet sitt hele dagen.

Hans første motstander var Dmitry Motorov. En spiller som han fikk tømt han for chips, og russeren gikk til slutt all-in med {K-Hearts}{5-Clubs} og Hairabedian gjordet et lett syn med {10-Diamonds}{10-Clubs}. Bordet kom med {7-Spades}{A-Spades}{5-Hearts}{2-Diamonds}{Q-Clubs} og Hairabedian fortsatte videre til runde nr to.

Motstander nr 2 var Brian Powell som startet med mest chips av alle spillerne hvor det ble spilt heads-up matcher. Det virket først som at Powell hadde forkjørsrett på Hairabedian, men en kanon hand fikk Hairabedian tilbake igjen.

Powell synte en høyning på 16 000. Floppen kom med {7-Spades}{a-Hearts}{5-Diamonds}, Powell kakket og Hairabedian bød 12,000 og Powell svarte med en høyning til 37 000. Hairabedian gjordet synet og giveren kom med {10-Hearts} på turn. Powell bød ut ut 78 000 og ble synt, hvor så giveren kom med {5-Diamonds} som riverkort. Powell kakket til Hairabedian som med en gang gikk all-in. Powell satt med {A-Clubs}{7-Hearts}, men var blitt dratt ut av Hairabedian med {A-Spades}{10-Hearts}.
Dette gav Hariabedian fordelen med mest chips og mental, og kampen var over etter 1 time, etter en høyning før flopp satte Powell sine siste chips i midten med {K-Diamonds}{J-Diamonds} mot {A-Diamonds}{K-Spades}. Det siste bordet i kampen viste {3-Spades}{5-Diamonds}{A-Spades}{J-Hearts}{10-Diamonds} og sendte Powell ut og Hairabedian til toppen med flest chips

.

Neste motstander er Michael “The Grinder” Mizrachi som vant over to sterke motstandere på rekordtid. Mizrachi eliminerte ut Kent Lundmark på under 30 minutter og Brian Hastings fikk samme behandling ved runde to. Kampen mellom Mizrachi og Hairabedian kommer garantert til å bli spennende.

Videre til dag 3 er Shawn Buchanan og han møter Noah Schwartz.

Spillet fortsetter kl 17.00 lørdag, husk å følge all action ved vår live reporting blog hos PokerNews.

Øvelse#6: €1 090 Pot-Limit Hold'em — Finalebordet er klart, Fierro leder
Det tok litt over 9 timer for at 36 spillere ble spilt ned til et finalebord på 6 spillere. Chipleder til lørdagens finalebord er Nicolas Fierro, som avsluttet med 349 000 chips. Han startet dagen som chipleder, selv om han ved et punkt tapte mye av stacken sin.

Her er de 6 som spiller finalebordet på lørdag:

SeteNavnLandChip Count
1Jack EllwoodEngland133 500
2Michel DattaniPortugal267 500
3Nicolas FierroChile349 000
4Philippe BoucherKanada275 000
5Alexander DovzhenkoUkraina245 000
6Jarred SolomonSør-Afrika266 500

Rifat Palevic ble boblemannen til finalebordet. Han ble utslått etter at dem siste syv ble slått sammen til et bord. Nicloas Fierro eliminerte ut Palevic da hans {a-Diamonds}{k-Diamonds}{4-Clubs}{5-Spades} vant over Palevic {a-Spades}{2-Spades}{2-Clubs}{3-Clubs} ved bordet som viste {a-Clubs}{8-Diamonds}{3-Diamonds}{k-Clubs}{q-Diamonds}.

Den største bragden for dagen stod Alexander Dovzhenko for. Han startet dagen med kun 2 800 chips på fredag og han klarte å vinne til seg nesten hundre ganger mer på sin start stack. Dette vil bli årets comeback, dersom han skulle vinne på lørdag.

De som ikke var så heldig/dyktig som Dovzhenko på fredag var blant andre Antony Lellouche, Victor Ramdin, Ludovic Lacay Alexander Kostritsyn og Roberto Romanello.

Spillet starter lørdag kl 13.00 og du kan som alltid følge all action fra WSOP-E ved hos PokerNews[/URL].

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?