WPT Malta dag 2: Pescaglini er i front - Hellmuth ute

Cecilia Pescaglini

Dag 2 av 2011 World Poker Tour Malta ble spilt ned til 30 spillere på torsdag av de 154 som gjenstod fra begge dag 1 dagene.Cecilia Pescaglini leder med 976.000 chips og hun er foran resten av feltet og med Marvin Rettenmaier på andre plass med 415.000 chips.

Det er pengepremie til de 27 beste og i ved dag 3 er det klart for boblespillet om pengepremiene. Mange kjente spillere maktet ikke å komme seg videre og noen av var blant andre, Dragan Galic, David Vamplew, Dominik Nitsche, David Peters, Steve O'Dwyer, William Thorson, Tobias Reinkemeier og dag 1b chipleder Tommy Vedes. Phil Hellmuth var kanskje den mest kjente som ble eliminert ved nivå 14 i følge WPT Live Update Team.

Hellmuth tapte alle sine chips ved to kjappe hender. Første handen var mot Salvatore Bianco som høynet til 5.000 med blindende 1.200/2.400 og 400 ante, Hellmuth svarte med et tre-bets til 17.000 fra lille blind. Bianco synte og fikk se floppen komme med {A-}{7-}{3-}. Hellmuth bød og Bianco synte, turnkortet viste {8-Clubs}. Igjen fyrte Hellmuth av et bud og Bianco synte. Riverkortet fullførte bordet med {K-Clubs} og Hellmuth fyrte av en salve på 65.000 chips, nesten et full pottbud (70.00). Bianco synte med {9-}{7-} og par I sjuere. Hellmuth kastet handen sin.

Like etter handen mot Bianco, startet Hellmuth handen med et bud på 20.000 etter at det var høynet til 7.200 fra cut off sete. Andras Fekete la på de resterende chips og synte fra knappen. Lille og store blinde kaset seg og Fekete viste opp handen sin, {K-Hearts}{J-Spades}. "Wow buddy, I still have chips left," sa Hellmuth.

"Sorry, I'll understand if you fold," svarte Fekete.

"Well, I ain't folding," sa Hellmuth.

Hellmuth synte høyningen og satt igjen med ca 8.000 bak. Floppen kom med {A-Spades}{10-Hearts}{6-Spades} ogHellmuth checket. Gikk all-in med handen som han allerede hadde vist opp, og Hellmuth synte med {A-Diamonds}{9-Clubs}. Turnkortet ble {9-Spades} og riverkortet {10-Spades}. Fekete fikk seg en flush og sendte Hellmuth ut av turneringen.

Noen andre kjente spillere som også ble utslått var Sofia Lovgren, Julian Herold, John Eames og Nicolo Calia.

Av de som er videre til dag 3 er Giovanni Rizzo som har lite chips igjen (59.000), Tristan Clemencon, Tony G og Isaac Haxton alle sitter med stacker som under gjennomsnittet. November Niner Matt Giannetti har 370.000 chips og den spilleren med fjerde mest i chips til dag 3.

Dag 3 starter fredag kl 16:30 CEST, det er planlagt spill ned til finalebordet som blir med 6 spillere. Første plassen gir over $273.000, men ingen er garantert noe penger enda. Følg med PokerNews for sammendrag av dag 3 etter at dagen er ferdigspilt.

*BIlde er fra World Poker Tour

Delta i WPT turnering gjennom PartyPoker

Drømmer du om en deltagelse i en WPT turnering i USA eller i Europa? Nå har du muligheten til dette helt gratis, gjennom PokerNews og PartyPoker. Ved å registrere deg en ny spillerkonto hos PartyPoker gjennom PokerNews, vil du få $50 HELT GRATIS, noe som er nok til å spille kvalifiseringer til en WPT turnering, enten den er i USA eller Europa.

Klikk på linken og følg vår guide på hvordan du kan få $50 HELT GRATIS.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories