WPT Malta dag 1b: Vedes leder, Tony G utfordrer Hellmuth

Tommy Vedes

World Poker Tour Malta fortsatte på onsdag med det andre startfeltet. Ved dag 1b stilte det 139 spillere og det totale antall deltagere ble 240, og den totale premiepotten ble €698.000. Ved slutten av dagen var det Tommy Vedes som avsluttet med 115.500 chips.

Mange kjente spillere var i aksjon og noe av den hadde benyttet seg av re-entry muligheten, inkludert John Eames, Sam El Sayed, Ivan Freitez, Steven Kelly, Dragan Galic, McLean Karr og Phil Hellmuth. Ut av disse var det kun Eames, Galic og Hellmuth som kom seg videre til dag 2. Alle tre gjorde det med relativt lite chips. Hellmuth endte med 34.075, Galic med 23.500 og Eames med 17.100. Alle har en jobb å gjøre på dag 2 for p unngå en tidlig eliminering på torsdag.

90 av 139 spillerne gjenstod etter dag 1b, og med spillerne fra dag 1a utgjør dag 2 feltet 154 spillere. Alle kommer til å jakte på chipleder Fabien Sartoris, men det er nok av spillere til at det skal bli en fartsfylt og mye poker action.

Blant de som gikk videre til dag 2 er Antoine Saout, Marvin Rettenmaier, Sofia Lovgren, Tobias Reinkemeier, Steve O'Dwyerog William Thorson. Av des om ikke kom seg videre finner vi spillere som Davidi Kitai, Fabrice Soulier, Kara Scott og James Akenhead.

Dag 2 starter torsdag kl 16:00 CEST og PokerNews kommer med et sammendrag fra dagens spill, så følg oss videre.

Tony G utfordrer Phil Hellmuth

Tony G brukte fridagen sin til å kle seg ut i babyklær og utfordret Phil Hellmuth til en 10 dagers heads-up match med 1 million Euro i potten, se videoen under og bedøm selv om Tony G prater tull eller ikke.

*Bilde med tillatelse fra World Poker Tour

Hva synes du?

More Stories

Other Stories