WPT Malta dag 1a: Sartoris på topp

Fabien Sartoris

Dag 1a av World Poker Tour Malta startet tirsdag og 101 spillere startet jakten på tittelen, hvor turneringen spilles med en re-entry til alle som røk ut på dag 1a.

Ved slutten av dagen var feltet blitt kuttet ned til 64 og det var Fabien Sartoris som leder med 127.350 chips. Etterfulgt av Franco Guastamacchia, Christian Nitsche og Thomas Wolff. På femteplass er 2011 November Niner Matt Giannetti med 101.025 i chips.

Pokerproffene Arnaud Mattern, Fabrice Soulier og McLean Karrvar lenge ute å kjøre med sine chips og ble tilslutt eliminert ut av turneringen. Mattern var den første til å bli eliminert ut, etterfulgt av Soulier og tilslutt Karr.

Ifølge WPT Live Update Team, Soulier røk mot Andreas Klatt. Soulier høynet og Klatt tre-bettet før Soulier gikk all-in for sine siste 18.000. Klatt synte og viste opp par i konger. Soulier viste opp {A-Spades}{K-Spades} og var dominert. Verken flopp, turn eller river hjalp Soulier og Klatt vant potten.

Karr ble eliminert ut like etter middagspausen ved 150-300 nivået. Ilan Boujenah høynet til 1.100 og Karr synte fra knappen. Alessandro Borsa synte fra store blinde og floppen viste opp {K-Spades}{7-Spades}{7-Diamonds}. Boujenah bød ut 1.100 etter at Borsa hadde checket. Karr høynet til 2.975 og Borsa gikk til 7.000 med en check-raise. Boujenah kastet seg og Karr gikk all-in for ca 12.000. Borsa synte og viste opp {A-Clubs}{7-Clubs}for 3 like syvere med Ess som beste sidekort. Karr hadde store problemer med sitt sidekort med {9-Hearts}{7-Hearts}. Turnkortet viste {10-Diamonds} og på river kom {8-Hearts}. Begge fikk ingen forbedring på sine hender og Karr ble sendt ut av turneringen.

Av andre kjente spillere som ble eliminert ut var Phil Hellmuth. Han startet turneringen ved nivå 6 og ble eliminert ut like etterpå. Hellmuth prøvde seg på en bløff som ble synt ned av en motstander som satt med Ess høy. Hellmuth gikk all-in på turn og fikk syn, riverkortet hjalp ikke Hellmuth og ble eliminert ut av turneringen.

Med Re-entry formatet er nok Phil Hellmuth tilbake til dag 1b som startet onsdag formiddag på Malta.

Spillere som Mihai Manole, Marvin Rettenmaier, John Eames og John O'Shea fikk samme skjebne som Hellmuth og er forventet å ta en re-entry de også.

Av de spillerne som klarte seg videre til dag 2 finner vi Justin Bonomo, David Vamplew, Dominik Nitsche og Tony G.

Dag 1b startet onsdag kl 16:00 CEST. Og det forventes flere deltagere og mange utslåtte spillere vil benytte seg av re-entry muligheten til dag 1b.

Følg PokerNews videre for sammendrag fra dag 1b.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories