WSOP 2018

WPT Borgata Poker Open dag 2: Williams leder klart

David Williams

Spillerne som kom seg videre fra dag 1a+b ved World Poker Tour Borgata Poker Open utgjordet startfeltet på 786 spillere ved dag 2 på tirsdag. Abe Korotki startet dagen som chipleder med 260.100 chips. Ved slutten av dagen var det 170 spillere igjen og tidligere WPT mester David Williams leder etter dag 2 med 727.100 chips.

Williams begynte og twitre at han jaktet på Vanessa Selbst ved nivå 14. Han tok ledelsen fra henne før middagspausen. Etter pausen vokste stacken hans til over 700.000 chips. Bak Williams med noen solide stacker finner vi Maurice Hawkins, Eric Haber, David Diaz, Darren Elias, Erik Cajelais og Jack Schanbacher.

Selbst fikk et innhogg i sin stack utpå dagen da hun doblet opp
John D'Agostino. Chipsene kom på i floppen {J-Spades}{9-Hearts}{7-Hearts}ifølge WPT Live Update Team og D'Agostino holdt {J-Hearts}{10-Hearts}Selbst satt med {10-Clubs}{10-Spades} og turnkortet viste {J-Clubs}, som gav D'Agostino tre like og riverkortet {10-Diamonds} gav begge et fult hus, men D'Agostino sitt hus var haket større og doblet sin stack til over 200.000. Selbst sin stack ble redusert ned til under 300.000

Med et slikt stort startfelt som returnerte til begynnelsen av dagen, var det mye som tydet på at mange ville bli eliminert ut av turneringen. Noen kjente spillere som røk ut på dag 2 finner vi Gavin Smith, Hasan Habib, Ali Eslami, Allen Cunningham, Christian Harder, Tuan Le, Steve Dannenmann, Matt Matros, Maria Ho og Matt Brady.

Jason Young ble også eliminert u tog ifølge WPT Live Update Team, var Young all-in før floppen med sine siste 40.000 chips ved blindende 2.000-4.000 med 400 i ante. Han viste opp {5-Diamonds}{5-Clubs} og var oppe mot {7-Diamonds}{7-Spades} fra Alex Queen. Flopp, tur og river ble {10-Spades}{10-Diamonds}{9-Clubs}{K-Clubs}{J-Hearts} og Queen sitt syver par holdt til å slå ut.

Ingen av spillerne er kommet til pengeplasseringen enda, grensen er ve 100. plass. Blant de spillerne med store stacker er det spiller bak som jager dem, deriblant Robert Mizrachi, John Racener, Matt Glantz, Lee Childs og Will “The Thrill” Failla.

Dag 3 starter kl 11:00 EDT i Atlantic City og følg PokerNews for sammendrag når dag 3 er ferdigspilt natt til torsdag norsk tid.

Ikke glem å følge oss på Twitter for de aller nyeste nyheter.

Delta i WPT turnering gjennom PartyPoker

Drømmer du om en deltagelse i en WPT turnering i USA eller i Europa? Nå har du muligheten til dette helt gratis, gjennom PokerNews og PartyPoker. Ved å registrere deg en ny spillerkonto hos PartyPoker gjennom PokerNews, vil du få $50 HELT GRATIS, noe som er nok til å spille kvalifiseringer til en WPT turnering, enten den er i USA eller Europa.

Klikk her og følg vår guide på hvordan du kan få $50 HELT GRATIS.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories