888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WPT Borgata Poker Open dag 1b: Madsen leder med re-entry

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Jeff Madsen

Borgata i Atlantic City var i full sving igjen med dag 1b av World Poker Tour Borgata Poker Open. Ble det ny deltager rekord med 1.313 deltagere etter at det møtte opp 853 for dag 1b. Denne turneringen spilles med re-entry format hvor utslåttespillere fra dag 1a kunne kjøpe seg inn igjen. 143 spillere benyttet seg av denne muligheten, som også blir brukt under WPT turneringen i Malta til helgen.

En av dem som bruke re-entry muligheten endte opp som chipleder. Jeff Madsen ble utslått av dag 1a, men kom tilbake med et smell på dag 1a og endte opp med 216.925 chips. Han er litt bak dag 1a chiplederen Abe Korotki med 260.100, men han fikk med seg $5.000 som chipleder etter startdag 1b.
Ifølge WPT Live Update Team, vant Madsen en stor pott ved nivå 3 hvor blindende var på 75/150 og sendte to spillere ut av turneringen og fikk med seg over 100 000 chips.

Madsen åpnet med et bud på 300, en spiller synte før en annen spiller tre-bettet til 1.125. To spillere etter spilleren med budet synte, Madsen og spilleren til venstre for Madsen synt. Fem spillere fikk se floppen komme med {10-Clubs}{10-Spades}{9-Hearts}. Madsen checket og den neste spiller bød ut 2.100. Spilleren med tre-bettet høynet til 6.100 og det ble kast tilbake til Madsen, som høynet til 13.000. Spilleren etter han gikk direkte all-in med ca 20.000, før den tredje spilleren gikk i tenkeboksen. Tilslutt kom en all-in med 26.000 chips på, Madsen som hadde floppet fult hus med {9-Diamonds}{9-Clubs} gliste bredt og la inn synet. Motstanderne viste opp {10-Hearts}{8-Diamonds} og {J-Clubs}{10-Diamonds}. Etter turn {A-Diamonds} og riverkortet {7-Hearts} håvet Madsen inn potten og sendte begge ut av turneringen.

Madsen var ikke den eneste som tok en sjanse til I turneringen. Noen kjente spillere som Allen Bari, Dan O’Brien, Chris Klodnicki og regjerende mesterc Dwyte Pilgrim benyttet seg også av muligheten. Alle ble på nytt utslått og ingen vil ha mulighet å få igjen sine doble innkjøp tilbake.

Pilgrim var all-in på floppen med et straight drag i begge endene (open-ended straight draw) mot motstanderen som satt med 3 like tiere. Verken turn eller riverkortet gav Pilgrim straight og muligheten til å forsvare sin tittel fra i fjor.

Brett Richey, Scott Seiver, Ryan D’Angelo, the WPT’s own Tony Dunst, Steve Zolotow, Olivier Busquet, Josh Brikis, Nick Frangos og Michael “The Grinder” Mizrachi klarte ikke komme seg videre til dag 2 av de meste kjente spillerne ved dag 1b.
På den andre siden klarte Matt Affleck, David Williams, Mark Gregorich, Maria Ho og Robert Mizrachi og komme seg videre etter en god dag rundt bordene og endte med over 100.000 chips hver.Jennifer Leigh avsluttet dagen med en veldig liten stack, 5.900 chips er det hun må jobbe med for å kunne hevde seg.

Total var det 541 spillere som kom seg videre fra dag 1b, og som vil bli blandet sammen med 245 spillere fra dag 1a på dag 2. Tirsdag kl 11:00 EDT starter dag 2 med 786 spillere hvor 100 av disse vil motta pengepremie. Første premien er på nesten 1 million dollar ($922.441). Følg med vårt daglige sammendrag av WPT Borgata Open Poker som er sponset av PartyPoker.

Delta i WPT turnering gjennom PartyPoker

Drømmer du om en deltagelse i en WPT turnering i USA eller i Europa? Nå har du muligheten til dette helt gratis, gjennom PokerNews og PartyPoker. Ved å registrere deg en ny spillerkonto hos PartyPoker gjennom PokerNews, vil du få $50 HELT GRATIS, noe som er nok til å spille kvalifiseringer til en WPT turnering, enten den er i USA eller Europa.

Klikk på linken og følg vår guide på hvordan du kan få $50 HELT GRATIS.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?