WSOP 2018

Vinn en ferie til St Maarten med Everest Poker

Vinn en ferie til St Maarten med Everest Poker 0001

Det fines knapt noe som er bedre enn å reise til et eksotisk sted, bort fra vinterkulden og snø. Vent litt, hvis man kombinerer det med en stor pokerturnering er det vel det beste man kan gjøre. Nå kan du akkurat gjøre dette gjennom Everest Poker ved å vinne et sete til 1/10 av innkjøpet til en live turnering.

Caribbean Poker Holiday Experience

St. Maarten Open Main Event er en $2.000 turnering som spilles fra 25. november til 2. desember som vil innholdet en stor premiepott og et felt av kjente pokerspillere, det er mer enn bare en pokerturnering, det er en ferieopplevelse som Everest Poker vil hjelpe deg med å kunne oppleve.
Satellitter hvor du kan vinne en pakke til ”Escape to St. Maarten” skjer kun hos Everest Poker og her er hva en pakke inneholder.

  • $2.000 - Ditt St. Maarten Open Main Event innkjøp
  • $1.400 - 7 netter i dobbeltrom ved Sonesta Maho Beach Resort
  • $3.100 – Penger til reiseutgifter og lommepenger for to personer.

Som du sikkert har fått med deg, så har Everest Poker ikke bare fokusert på poker, med St. Maarten pakken oppfordres det til å ta med seg en venn/kjæreste. Ikke bare kan du vinne turneringen, men du vil også oppleve en av de mest vakreste strendende i verden.

Det vil være 1 stk ukentlig direkte satellitt som garanterer 1 stk €6.500 pakke og den vil koste $215 for å delta. Dersom beløpet er litt i overkant av din lommebok kan du kvalifisere deg gjennom satellitter fra $5.50.
For å sikre deg en opplevelse med strender og en pokerturnering i Karibia, registrer deg hos Everest Poker gjennom PokerNews og motta vår fantastiske innsetningsbonus på $600, bare husk å benytte deg av bonuskoden “PNEWS600” eller “PNEWS700.” hvis du vil ha en på $700.

The Daily Grand

Til nå har du vel allerede åpnet en konto hos Everest Poker via PokerNews og har startet spillingen til din St. Maarten pakke. Hva med å vinne en del av $30.000?

Everest poker tilbyr nå hele 30 daglige $1.000 freeroll turneringer til alle spillere som setter inn penger på $5 eller mer. The Daily Grand vil finne sted hver dag kl 18:00 GMT og kan lett bli en freeroll turnering med store verdier i.

The Winning 50

Den største ukentlige turneringen hos Everest Poker er en €50.000 garantert som spilles hver søndag og har en fin struktur og som ofte ikke dekker det garanterte beløpet med antall spiller – overlegg. Det er nesten en skam at innkjøpet på $109 virker for dyrt for mange spillere. Everest Poker har dermed laget en liten turnering kalt ”The Winning 50”.
The Winning 50 er en freeroll turnering som gir 50 gratis seter til Everest Poker $50.000 garantert hver uke. Freerollen spilles lørdager kl 15:00 GMT og er åpen for alle spillere som har gjennomført minst 1 av følgende steg:

  • Åpnet en konto og har gjort innskudd
  • Vervet en venn til siden
  • Spilt inn minst 100 Summit Points mellom hver søndag og torsdag

Med så mange enkle måter på å kvalifisere seg er det ikke noen unnskyldninger for å ikke delta i disse freeroll turneringene. Hvis du ikke har en Everest konto, opprett en gjennom PokerNews og gjør et innskudd og du vil få tildelt et sete, eller så verver du en venn til å spille poker på Everest Poker eller så spiller du selv inn 100 Summit Points.
Hva venter du på ? Vinn din tur til Karibia, spill i 30 daglige freeroll turneringer eller vinn din del av $50.000. Vi tenker at du går alt som er nevnt ovenfor.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories