Rummy Royal feirer bursdag med en $1.000 Lucky Dollar

rummy royal

Rummy Royal feirer 4 år med en helt ny turnering, hvor spillere kan gjøre om en dollar til en liten formue.

Søndag kl 19:00 GMT kan man delta i Lucky Dollar, som har et innkjøp på $1 og har $1.000 i garantert premiepott- Trafikken ved Rummy Royal sine turneringer er fortsatt lave, Rummy er en nisje spill og det er store sjanser for overlegg i denne turneringen.

Man kan kvalifisere til turneringen hver dag kl 14:00 GMT ved satellitter fra 10 Royal Star poeng. En annen god grunn til å prøve disse turneringene er at når man blir med Rummy Royal gjennom PokerNews, kan man ta del i deres 300 % opp til $600 bonus ved bruk av bonuskoden “300PKRNWS.” Et innskudd på $200 kan gi potensielt $600 totalt i bonus, mens man prøver ut det nye spillet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories