PokerStars med Live Radio og Inside WCOOP TV under WCOOP

PokerStars med Live Radio og Inside WCOOP TV under WCOOP 0001

PokerStars lanserer live radio og web sending under 2011 WCOOP

Den 10. PokerStars.com World Championship of Online Poker startet søndag 4. September, med totalt 62 øvelser fram til 25. September og hele 30 millioner dollar skal deles ut i garanterte premier, det ca 500 000 dollar i snitt per øvelse. PokerStars lanserer sitt daglige WCOOP radio sending og WCOOP TV i ukentlige programmer, som vil innvolvere spillere og pokerfans som aldri før.

PokerStars Radio - WCOOP sendingene blir direkte sendt fra 7-27. september på engelsk, spansk, tysk og russisk, og vil ha med de største pokerstjernene innen poker, eksklusive intervjuer med WCOOP vinnerne, telefon diskusjoner, daglige konkurranser. Twitter poster og ekslusive online turneringer for tilhørene av radio programmene for totalt 50 000 dollar på tre uker.

Inside WCOOP TV

PokerStars med Live Radio og Inside WCOOP TV under WCOOP 101

Forutenom radio vil det være ukentlige Inside WCOOP TC program (engelskspråklige sendinger) som blir sendt tirsdager fra 13. september. Programmene vil bli ledet av poker ekspertene Nick Wealthall og Joe Stapleton, seere kan forvente en miks av nyheter og oppdateringer fra de største øvelsene fra WCOOP.

Både radio og tv sendingene jakter etter å høyne standaren ved dekningen av turneringer og tilføre en nyskapende blanding av informasjon og underholdning som følger alt av action fra pokerborden hos PokerStars.

Team PokerStars proffen Daniel Negreanu kommer med lovord om den nyskapende ideen og sier følgene:

“This radio sending is a great opportunity for poker fans, and PokerStars players, to get inside the minds of the pros by calling in and asking questions. Also, because the sending is hosted by Joe Stapleton and Nick Wealthall, it won't be just another boring strategy sending – listeners can expect to be entertained! I'm looking forward to being a guest on the sending, so make sure you call in.”

PokerStars med Live Radio og Inside WCOOP TV under WCOOP 102

Sendeskjema for WCOOP Radio
Sendingen finner sted på forskjellige tider på fire forskjellig språk hver dag. Se listen under for sendeskjema:

PokerStars med Live Radio og Inside WCOOP TV under WCOOP 103

Sendingene som finnes på fire forskjellige språk kan man finne ved følgene nettadresser fra 7. september:

Twitter
Tillegg til live Twitter feeds har det blitt satt opp for hvert språk,.man kan fra Twitter kommunisere med å sende meldinger med spørsmål og kommentarer, som kan bli belønnet med premier.:

  • @WCOOP_ENG
  • @WCOOP_GER
  • @WCOOP_SPA
  • @WCOOP_RUS

Delta i WCOOP

For å kunne delta i 2011 WCOOP trenger man en PokerStars konto som man kan laste ned gjennom PokerNews, og husk ved bruk av markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWS er man med på alle kampanjer vi kjører i lag med PokerStars. Akkurat nå pågår vår $20 000 PokerNews Freerolls kampanje som kun spiller med en PokerStars konto gjennom PokerNews kan delta i. Husk å benytte deg av bonuskoden STARS600 for å kunne motta en 100 % innskuddsbonus opp til $600 gjennom PokerNews.

Mer informasjon om de direktesendte radio og web sendingene finner man ved wcoop.com/radio. For informasjon på alle WCOOP øvelsene, satellitter, leader boards og aktiviteter, sjekk ut
www.pokerstars.com/wcoop.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories