WSOP 2018

PokerNyheter 9. september: Patrik Kaltrud i toppen ved UKIPT Dublin

Washington D.C.

UKIPT startet i Dublin på Torsdag hvor blant annet Ylva Thorsrud og Patrik Kaltrud deltar, Svenska spell aher sikret seg kjente pokerspillere som skal fronte deres pokerdel, Team PokerStars har avsluttet avtalen med 2 spillere, PokerScout er ute med en ny trafikk måling for pokersidene og mye mer kan man lese ved PokerNyhetene 9. september.

Gikk du glipp av disse nyhetene?

Epic Poker League Main Event #2 dag 2: 23 igjen og Soulier leder
Sammendrag av dag av Epic Poker League Main Event hvor 23 spillere er igjen og Everest Poker proffen Fabrice Soulier leder turneringen.

WCOOP dag 4: Andrei "extasyman" One vant Event #9 for $216.000
Resultatliste fra dag 4 av PokerStars WCOOP

2011 WPT Grand Prix de Paris dag 2: Frank Pepe leder
Sammendrag av 2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris dag 2, Frank Pepe er chipleder etter dag 2.

PokerNyheter

Patrik Kaltrud nr 2 ved PokerStars UK & Ireland Poker Tour

Den andre sesongen av PokerStars UK & Ireland Poker Tour startet i Dublin på torsdag. 285 spillere betalte på €500+€60 som avholdes ved Ballsbridge Inn og varer fram til 12. Etter dag 1a er nordmannen Patrik Kaltrud nr 2 med 121 800 chips, bak irske Nik Kamal (122 500)

Ved PokerStarsblog kan du følge PokerStars UK & Ireland Poker Tour og hvordan de andre norske gjør det ved dag 1b.

Sammendrag av dag 1a.

ESPN Inside Deal

Jon Anik og Andrew Feldman er tilbake i Bristol Studio denne uken og kommer med denne ukens ESPN Inside Deal. Anik og Feldman snakket med World Poker Tour Legends of Poker vinneren Will "The Thrill" Failla, og diskuterte den andre Epic Poker League Main Event.

Tureniec og Wigg blir sponset av Svenska Spel

PokerNyheter 9. september: Patrik Kaltrud i toppen ved UKIPT Dublin 101

Ifølge pressemeldingen som vi mottok på torsdag fra Svenska Spell. har de gitt Michael Tureniec og Anton Wigg en sponsoravtale.

"It is our task to create a positive image of Swedish poker and this work means it is our duty to constantly develop and improve our poker. We see the recruitment of Michael and Anton as yet another stage in this work," sier Martin Bengtsson, brand manager for Svenska Spel’s online poker.

Turenic og Wigg vil sammen med William Thorson være Svenska Spel sine nye ambassdører i Sverige og i Europa.

“As a result of getting Thorson on board, we got the confirmation that we are heading in the right direction and now we are strengthening that with our two new ambassadors. It is incredibly fun and a very great honour that three of the highest ranked Swedish poker players have chosen to work with us and Swedish poker,” sier Bengtsson.

“They are our new poker ambassadors and, in addition to being visible in our online poker software, they will be involved in working on developing poker in Sweden together with Thorson and ourselves. We need to listen more and be closer to our players and I hope that Michael and Anton can support us in that dialogue".

Les mer om dette ved Pokeritieto.com

PokerStars kvitter seg med 3 Team PokerStars spillere

Vi sjekker ikke Team PokerStars siden hver dag, og vi er sikre på vi ikke er alene om dette, men en rask titt på siden vil man se at det mangler noen spillere.

Det ser ut som at Dennis Phillips, Tom McEvoy og Bill Chen ikke lenger er listet ved Team PokerStar siden.

Vi skal ikke spekulere i hvem som har avgjort dette, eller hvorfor disse 3 spillerne ikke lenger er på listen. Dette er bare en observasjon vi har gjort og meddeler denne infoen med våre lesere.
Det er ikke kommet noen kommentarer enda fra spillerne eller PokerStars.

Pokertrafikken fortsetter nedgangen

Nopk en uke med online pokerspilling er unna gjort, og PokerScout har som vanliug laget en rapport på hvilke pokersider som mister og øker sin trafikk av spillere.”Number wizard” Ved PokerScout rapporterer en nedgangav den totale trafikken med 0,6 % for siste uken av august.
PokerStars er fortsatt på toppen, men siden nedgang i forhold til samme uke i 2010. Trafikken for verdensstørste pokerside falt med 2, 4 % etter at dem økte med 1,8 % ved samme uke i 2010, ifølge rapprten fra PokerScout.

Merge Gaming Network er ute av topp 10 med en nedgang på 5 %. PokerScout rapporterer at med at Merge er ute av listen, er det for andre gang i historien at USA pokersider ikke er blant topp 10.
Merge er ut av topp 10 listen, men totalt i år har siden en økning på 62 % i forhold til 2010.Bodog (opp 55 %), 888poker (opp 124 %) og the iPoker Network (opp 22 %) har hatt en økning totalt for 2011. Totalt har pokertrafikken falt med 26 % i 2011.

Fremtiden for Moneybookers

Vi vet at EPT London ikke er før i slutten av måneden, men vi vil ikke vente til siste slutt med planlegging av en tur til London. I forrige måned fortalte vi at Skrill er det nye navnet til Moneybookers, og ble den nye sponsoren for PokerStars European Poker Tour. Mens i Barcelona, Kirsty Arnett traff en representant for Skrill for å sikre seg det nyeste om saken, og hva vi kan forvente i EPT London.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories