WSOP 2018

PokerNyheter 3. september - PokerStars Radio og mer

PokerNyheter 3. september - PokerStars Radio og mer 0001

Oppsummering av de siste dagers hendelser innen poker

bwin.Party strategiske partnerskap

I følge eGaming Review og andre kilder er bwin.party inne i en prosses med de siste forhandlingene med partnere i USA for å kunne porsjonere seg når online poker blir lovlig igjen .
“We have made the decision to target strategic partners. At federal level, we are finalizing agreements with a couple of parties positioned nicely to operate in that market. In California, we are well advanced with a particular party. The same in New Jersey, consistent with where we are at a federal level," sier bwin.party co-CEO Jim Ryan.

Ryan diskuterte også bwin.Party poker sine merkenavn som PartyPoker, WPT og Club WPT, og han tror merkevarenavnene vil dra fordeler fra utestengningen fra markedet av ledende US vennlige pokermerkenavn som etter fulgte etter Black Friday.

Han ble deretter spurt om bwin.party vurderer et oppkjøpt av Full Tilt Poker. “We are not looking at the business and have no plans of looking at it,” sierRyan.

Les mer om bwin.party hos EGRMagazine.com.

#Når vil det ende

Den siste utgaven av ESPN's The Nuts er tilbake. Den månedelige bloggen rangerer de beste spillerne for øyeblikket. Juryen består av PokerNews' Editor-in-Chief Matthew Parvis, PokerNews' Tournament Reporting Manager Don Peters, ESPN's Andrew Feldman, Gary Wise og Bernard Lee blant noen dem.

Jason Mercier beholder ledelsen og panelet ser ingen mulighet for at Jason Mercier skal falle ned fra toppen. Hans resultater snakker for seg selv, og han er klart den beste turneringsspilleren i verden.
Erik Seidel sitter trygt på andre plass, mens den tredje beste spilleren gjorde det største rykket på listen. Eugene Katchalov (nr 3 ved EPT Barcelona) gikk fra sjette til tredje plass, en alene med plasseringen ved EPT Barcelona.

Vanessa Selbst er tilbake til topp 10 på en åttende plass. "It was a mistake she wasn't on this list a month ago and thanks to two cashes, Selbst is back where she belongs," sier Feldman. Phil Ivey henger fortsatt med på en 9. plass, selv om han ikke har spilt noen turneringer I det siste og Daniel Negreanu falt ut av topp 10.

Mer informasjon finne man ved ESPN.com.

PokerStars WCOOP Radio

PokerStars kommer med en dekning av WCOOP. World Championship of Online Poker starter 4. September og for å gi deg alle oppdateringer har PokerStars nå lansert WCOOP Radio og Inside WCOOP, en PokerStars. tv serie.
WCOOP Radio starter 7. september og 27. September og vil ha gjesteopptreden og intervjuer med spillere, konkurranser, spørsmål og eksklusive turneringer for personene som hører på. WCOOP Radio blir sendt på engelsk, tysk, russisk og spansk. Tillegg til dekningen vil det fra torsdag 13. september vil Nick Wealthall og Joe Stapleton værer verter for Inside WCOOP. Programmet vil dekke over de seneste nyhetene og hendelsene fra WCOOP.

Følg WCOOP hos PokerStars.com.

Hvordan sier man hallo?

Team PokerNews reiser verden rundt og gjort oppdateringer fra de største turneringene. Hvert land har sin egen måte på å si hallo på, og dette setter Kristy Arnett ofte i slike flaue situasjoner nå og da.

Follow us on Twitter for up-to-the-minute news.

1 dag igjen til WCOOP

PokerNyheter 3. september - PokerStars Radio og mer 101

  • WCOOP 2002 var den første noensinne. De ni eventene betalte ut 730K totalt. Main Event ble vunnet av svensken ‘Multimarine’, som slo et amerikanskdominert finalebord og stakk av med $65K.
  • WCOOP ’02 ble en hjerteskjærende affære for ‘boon1’, som endte med 2. plass bade i event 6 & 7. Det må ha blitt for mye for ham – han har ikke har en pengeplassering i WCOOP siden.
  • På tross av 2. plass i Main Event 2008, ble amerikaneren ”liberace” turneringens store vinner. En femveis avtale ga ham den største andelen av premiepotten. Den dag i dag er han på 3. plass på listen over mest penger vunnet, med $1,4M i gevinster.
  • Spillere med tallet 2 i nicket sitt har vunnet 22 WCOOP-armbånd fra 2002 til 2009.
  • Åtte spillere har vunnet to armbånd hver. Det nyeste medlemmet av denne gruppen er Xaston, som plukket opp begge under WCOOP 2010.
  • WCOOP 2008 var året da vi ble introdusert for eventer som gikk over to dager. ‘NYC P.I.MP’ ble den første som vant en slik event, og han sikret $257K i event 20 det året. Formatet brukes nå oftest der hvor turneringen ventes å vare lenge – der er 22 slike turneringer i år.
  • 2x sjanse-formatet ble introdusert i WCOOP for to år siden. Formatet tillater deg å ta en rebuy hvis du taper stacken din. Du kan prøve selv i event 44.
  • I fjor vant ‘AlexKP’, ‘Ifeedurfam’, ‘mustbetilt’ og ‘Trickey7’ WCOOP-armbånd etter kun å ha deltatt i to eventer.
  • Det er 192 spillere som har klart å nå to eller flere finalebord i WCOOP.
  • Team PokerStars Pros Barry Greenstein og Chris Moneymaker har begge cashet 22 ganger i WCOOP i løpet av sine liv. De får selskap av Team Onlines Shane ‘shaniac’ Schleger, som har flyttet i år for å forbedre totalen.

Akkurat nå har PokerNews en glimrende kampanje for nåværende spillere nye spillere som laster ned PokerStars gjennom PokerNews i dag:

$20 000 i PokerStars freeroll turneringer i september

PokerStars $20 000 freeroll serie

Freeroll #1: $5 500
26. september, kl 13:30 EDT (18:30 BST)
Freeroll #2: $6,500
2 september, kl 13:30 EDT (18:30 BST)
Freeroll #3: $8 000
30 september kl 13:30 EDT (1830 BST)

Hva synes du?

More Stories

Other Stories