WSOP 2018

PokerNyheter 22. sept - EPL utestenger Lederer og Ferguson

PokerNyheter 22. sept - EPL utestenger Lederer og Ferguson 0001

Tirsdag kom det nye anklager fra U.S. Attorney's Office i kjølevannet etter Black Friday, denne gangen var det rettet mot Howard Lederer, Chris Ferguson og Rafe Furst. Det kunne ikke ha vært en større nyhet innen pokeren, og vi tok en prat med Tom Dwan gjennom vår Pokercast. Rafe Furst har kommet med et åpent brev, detaljer på hvorfor EPIC Poker Leauge har utestengt dem og fratatt deres EPL medlemskort og noen andre nyheter fra pokerverden

Gikk du glipp av disse nyhetene?

Podcast: Eksklusivt intervju med Tom Dwan
Tom Dwan har brutt stillheten angående Full Tilt Poker skandalen, hør et eksklusivt intervju med Tom Dwan.

U.S. Attorney: Lederer, Ferguson, & Furst er blitt anklaget
U.S. Attorney Preet Bharara annonserte på tirsdag at påtalemyndighetene har endret sin opprinnelige sak, og beskylder Full Tilt Poker for å ha drevet med en..

WPT Malta dag 1a: Sartoris på topp
2011 World Poker Tour Malta startet på tirsdag med 101 spillere og feltet ble kuttet ned til 64 som er klare for dag 2. Fabien Sartoris leder turneringen at det første startfeltet er unnagjort.

WPT Borgata Poker Open dag 2: Williams leder klart
David Williams har ledelsen etter dag 2 av 2011 World Poker Tour Borgata Poker Open. Han leder over 170 spillere, deriblant Vanessa Selbst.

WCOOP dag 16 -17: Donald nr 2 ved #47 - $500 Limit Stud H/L
A recap of Day 16 of the PokerStars World Championship of Online Poker where five bracelets were awarded.

Pokernyheter

Furst med et åpent brev

Tirsdag kom det nye anklager fra U.S. Attorney's Office i kjølevannet etter Black Friday, denne gangen var det rettet mot Howard Lederer, Chris Ferguson og Rafe Furst

Vi er blitt vant til stillheten rundt Full Tilt Poker dramaet, og vi regnet ikke med å høre noe fra Lederer, Ferguson eller Furst. Så vi ble veldig overrasket da Furst tvitret linken til hans åpne brev på hans blogg.

Istedenfor å poste hele brevet har vi lagt ut et utdrag (engelsk), og her noe av det som står i brevet:

"What I would like to express here is concern for my family, friends, colleagues and supporters who believe in me and who feel my pain as if it were their own. It sucks to have to endure the character assassination and potshots being taken at me in the media and social networks without being able to defend myself. Privately though I have received incredible support from many of you, and I can’t tell you how much it means to me. May you never have to endure something like this, but if you do, I hope you have friends as good as mine."

"To the skeptics, please consider that not everything you read is true, and our society is built on a presumption of innocence until proven otherwise. It’s difficult to take back hurtful things that you might later regret, when the damage has already been done."

Les hele brevet og gjør opp dine egne tanker rundt hele saken ved å gå til EmergentFool.com.

Utestengt på ubestemt tid

Vi kan ikke si at vi ikke så dette komme. På onsdag annonserte Epic Poker Leauge at deres ”Standards and Conduct Committee” har utestengt Howard Lederer og Chris Ferguson på ubestemt tid.


“The Committee voted to suspend Howard Lederer and Chris Ferguson indefinitely, pending the outcome of the Department of Justice’s action," sier EPL sin Standard and Conduct Committee's chairman Stephen Martin.

Selv om anklagene mot Lederer og Ferguson er sivilt og ikke kriminelt, har komiteen ansett at anklagene og fakta fra den amerikanske regjeringen gjør at dette er den eneste rette måten å håndtere saken på for EPL.

Komiteen sier også at de vil følge saken fra DOJ videre og skulle det vise seg at flere spillere EPL er involvert, så vil disse også bli behandlet deretter også. Ifølge komiteen har Lederer signert kontrakten som gir han et 5 års kort til EPL turneringene, mens Ferguson ikke har signert sin kontrakt. Uansett så er disse nå utestengt for framtidig deltagelse.

Man skal også legge merke til at Andy Bloch som er med i Standards and Conduct Committee, nekter å ta del i betraktningen av saken og Annie Duke tar ikke del i noen av komiteen sine avgjørelser.

Les mer om saken hos Epic.com

Sendeskjema for Epic Poker

Epic Poker League annonserte nylig sendeskjemaet for den første sesongen. Ifølge pressemeldingen er det planlagt 20 timer med sendinger, 7 av dem på CBS og de resterende ved Velocity Network.

Premiere episoden vil bli sendt den 7. oktober kl 22:00 EDT på Velocity; den første CBS episode sendes den 8. oktober 01:00 EDT.

“Players and fans have been asking when they can tune-in to watch the Epic Poker League, so we’re pleased to share our national telecast schedule for CBS and Velocity,” sierJeffrey Pollack, executive chairman of the Epic Poker League and its parent company, Federated Sports + Gaming. “Epic Poker offers an innovative take on America’s favorite card game and our telecasts put an entirely new spotlight on many of the world’s finest players.”

Sendingene vil bli kommentert av Pat O'Brien og Ali Nejad. David Neal, executive producer of Epic Poker League sier:
“The broadcasts of Epic Poker on CBS and Velocity will offer viewers a new and innovative experience that will take poker programming to the next level, Epic Poker productions take a page from the best professional sports programming.”

Du kan se hele sendeskjemaet for tv sendingene i pressemeldingen og se en smakebit i videoen nedenfor.

The Big Blind – Dokumentar om Black Friday

Leter du etter en dokumentar som omhandler poker fra tiden rundt Black Friday og videre, da bør du følge med når Alec Torelli jobber med å komme seg videre med sin poker karriere, da har vi det du leter etter - The Big Blind.

Dokumentaren er offiselt utvalgt til 2011 New York Television Festival. Du kan se del I av dokumentaren hos Vimeo, men nedenfor er del II som inneholder intervjuer med Phil Hellmuth, Annie Duke, Brian Rast og Dan Bilzerian.

Hendon Mob kutter samarbeidet med Full Tilt Poker.

Søndag annonserte The Hendon Mob at deres samarbeid med Full Tilt Poker er slutt. Og de har avsluttet sitt samarbeid som Full Tilt Red Pros.

"We are well aware that a great deal of players including many who signed through The Hendon Mob still have money on FTP, as well as steps tickets, player points etc. going forward, and in any scenario where Full Tilt Poker resumes trading, we will as an affiliate continue to look out for the interests of our players and to try to achieve the best possible outcome regarding their funds. We do not take the loyalty of our community for granted," said the statement.
"The Hendon Mob employs a sizable staff of full and part time people who are dedicated to maintaining and improving the database, the forum and everything else that the poker community expects from our website. We are currently running at a substantial loss and this is not sustainable in the long term," forklarer The Hendon Mob i sin annonsering
.

Les hele annonseringen ved TheHendonMob.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories