WSOP 2018

PartyPoker: WPT Paris Live & Kara Scott vinner en pris

WPT Paris

I denne uken hos PartyPoker kan du se Grand Prix de Paris live, Kara Scott vinner “Personality of the Year” og mer.

Se WPT Paris Live
PartyPoker har vært en av de virkelige pionerer innen poker live stream de siste 12 månedene og du kan I løpet av uken hva vi snakker om. Gjennom hele WPT Grand Prix de Paris main event (En turnering som gav Tony G stjernestatus) vil både bli streamet og blogget ved PartyPoker Blog.

Main Event som koster €7 500 spilles ved Aviation Club de France og starter i dag kl 14:00 CET. Mike Sexton, Vince Van Patten, Kimberly Lansing, Tony Dunst og Royal Flush Girls er tilstedet, mens Kara Scott vil henge med Team PartyPoker spillerne som spiller turneringen.
Få med deg alt fra WPT Grand Prix de Paris hos PartyPoker Blog.

Poker Personality of the Year: Kara Scott
Poker Personality of the Year: Kara Scott

Kara Scott vinner “British Poker Award”
I forrige ble PartryPoker vertinnen Kara Scott nominert til ”Poker Personality of the Year award” ved “British Poker Awards” (Ikke la hennes dialect lure deg, hun har engelsk pass). I dag er stolte av å annonsere at hun var den rette vinneren til prisen som ble delt ut i helgen. Uheldigvis var hun ikke tilstedet for å motta prisen, da hun er i Paris og spiller WPT.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Påminnelse: Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

Følg hos på Twitter og Facebook.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories