WSOP 2018

Paddy Power Poker utvider Iron Man kampanjen

Paddy Power Poker

Paddy Power Poker har nok en gang annonsert lanseringen av sin Iron Man kampanje. Gjennom hele september kan man delta i Paddy’s Iron Man, som er en månedslang kampanje som belønner vanlig spill med premier til $2 000 freeroll turneringer og en $ 4000 pengebonus.

Ved å spille mye, får man flere poeng og mer kan man vinne. Se opp for Happy Hours hvor man kan doble poengene ved cash bordene. Happy Hour er mellom 18:00-19:00 GMT og midnatt - 01:00 på onsdager og 17:00-18:00 GMT og 01:00-02:00 GMT i helgene.

Paddy Power Poker utvider Iron Man kampanjen 101

Besøk Paddy Power Poker

Paddy’s Green Card

Ikke glem at akkurat nå er Paddy’s Green Card kampanje i gang, som gjør at Iron Man kampanjen enda mer verdifullt. Man kan tjene VIP rabatter, gratis bets, satellitt billetter og en iPAD2 hvis man klarer 40 000 poeng i en kalender måned.

Og ikke glem at man får en 200 % opp til $2 000 ved første innsetning av penger når man blir med Paddy Power Poker gjennom PokerNews, og selvsagt kommer det noen eksklusive kampanjer snart.

Besøk Paddy Power Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories