WSOP 2018

Mike "Timex" McDonald vant Epic Poker League Main Event #2

Mike "Timex" McDonald

Den andre Epic Poker League Main Event er ferdigspilt og Mike "Timex" McDonald kom seirene ut av turneringen hvor 97 forhåndskvalifiserte gjennom EPL card og “amatører” som kvalifiserte gjennom en Pro/Am turnering forrige helg. McDonald vant $782.410 og EPIC poker sin egen spesial designet ring til mesteren.

Når finalebordet med 8 spillere var det ingen mangel på talenter blant spillerne. Blant McDonald satt det spillere som Erik Seidel, Dutch Boyd, Fabrice Soulier, David Steicke, Sean Getzwiller, Isaac Baron og Nam Le. McDonald hadde litt av en oppgave foran seg, før han kunne innkassere seieren.

Dem fire første elimineringer skjedde rimelig raskt. Boyd var den første spiller en ut da hans par i knekt møtte Seidel som satt med par i Ess.

Neste spiller ble Getzwiller. Getzwiller stod for en solid prestasjon med sitt andre EPIC main event finalebord av to mulige, og vant sitt sete gjennom Pro/Am turneringen. Som et resultat av sitt andre finalebord er han blitt tildelt et midlertidig EPL card, som gjør at han er kvalifisert til neste EPIC Main Event som starter 14. desember og som kan følge direkte gjennom vår Live Update.

De neste to spilleren som ble eliminert ut av Baron og Le.

Le sin eliminering skjedde ved hand nr 46, og deretter roet spillet seg ned noen hakk. Mange hender ble spilt og neste spiller som ble eliminert etter fire timer etter den forrige var Erik Seidel.

Seidel hadde fram til en eliminering en opp og ned dag, chipleder ved et tidspunkt og short stack like etterpå. Seidel ble nr 2 ved den første EPIC Main Event og har tydeligvis bevist nok en gang at han er en av verdensbeste spillere med en en solid 4. plass.

Soulier var veldig aggressiv ved treveis spillet, han var all-in minst et dusinvis av ganger uten å bli synt av en motspiller. McDonald synte tilslutt med {a-Clubs}{q-Diamonds} mot Soulier {a-Hearts}{10-Hearts} . Bordet gav ingen hjelp til Soulier og endte på en 3. plass.

Heads-up spillet varte nøyaktig 23 hender. Mens deres stacker var omtrent like store i den første delen, kom endringen da de begge var all-in ved en klassisk coinflip situasjon. McDonald var den som risikerte mest med {6-Spades}{6-Diamonds} mot Steicke {a-Clubs}{q-Hearts}. Bordet viste {j-Clubs}{j-Hearts}{4-Hearts}{k-Clubs}{5-Diamonds} . Og McDonald kunne puste lettet ut etter at hans {6-Spades}{6-Diamonds} var best. Steicke hadde kun 230.000 chips igjen.

Steicke kjempet hardt for et comeback og doblet seg to ganger, først med {8-Clubs}{4-Diamonds} hvor han dro ut McDonald med {q-Clubs}{j-Clubs} og deretter med {k-Spades}{3-Spades} mot McDonald sine{q-Hearts}{5-Clubs}. Med disse pottene var Steicke over 1 million chips.
Steicke sitt comeback endte med at han var all-in før flopp[/URL] med {k-Spades}{2-Clubs} og møtte McDonald med {a-Diamonds}{4-Clubs}. Bordet viste {j-Diamonds}{6-Hearts}{5-Clubs}{6-Clubs}{q-Diamonds} og Steicke endte som nr 2, og McDonald vant EPIC Main Event #2.

Resultater fra finalebordet

PlasseringSpillerPremie
1Mike McDonald$782.410
2David Steicke$506.260
3Fabrice Soulier$299.160
4Erik Seidel$184.100
5Nam Le$126.570
6Isaac Baron$92050
7Sean Getzwiller$69.040
8Dutch Boyd$575.30

Det var oppsummering av PokerNews'sin dekning av den andre EPL Main Event. Det har vært fire spennende dager med poker. Gratulerer til alle vinnerne og spesielt til Mike "Timex" McDonald som ble den andre vinneren i en alder av 21 år. For seieren fikk han med seg $782.410.

Den neste EPL Main Event spilles i desember. $1.500 Pro/Am turneringen spilles den 9-12. desember og $20.000 Main Event er 14-18. desember. PokerNews er selvsagt tilstede og gir våre lesere verden over en live dekning av turneringen.

*Bilde fra Epic Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories