888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Heltene innen poker jukser ikke, Lederer!

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Heltene innen poker jukser ikke, Lederer! 0001

Det var akkurat denne kommentaren en av eierne av Full Tilt Poker, Howard Lederer sa i en reklamevideo som nylig ble sluppet for den kommende pokerdokumentar som har premiere i 2012. Dokumentaren er produsert av 4th Row Films og omfavner emnet poker, helt siden pokeren virkelig slo til for fult i USA og resten av verden etter Moneymaker sin seier ved WSOP Main Event.

Med pokerens ufattelige popularitet finnes det selvsagt dem som utnytter dette på en ufordeltaktig måte ved å lure til seg penger, stjele eller på andre måter gjennom den kjente UB og Absolute Poker skandalen som skjedde i 2008, da det ble oppdaget en super-user konto som ble benyttet av Russ Hamilton.

Dokumentaren går også gjennom konsekvensene og følgende etter Black Friday, den 15. april 2011, da det amerikanske justisdepartementet (DOJ) slo til mot akkurat UB/AB, Full Tilt Poker og PokerStars. Under dokumentarens gang blir flere kjente pokerhelter intervjuet samt skuespillere. Vi får se den Vietnam fødte Scotty Ngyen, skuespiller og pokerhelten Matt Damon og søskenparet Howard Lederer og Annie Duke.

Timingen før denne dokumentaren kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt, spesielt med tanke på DOJ som har slått hardt ned på Full Tilt Poker som er mistenkt for et ponzi bedrageri siden oppstarten av siden, der de også har fått fryst selskapet sine bankkonti verden over og har fryst fire navngitte personer sine bankkonti som det sies og ligge bak dette bedrageriet og der en av dem er nettopp .

Om det er noen sannhet bakom disse påstandene at Full Tilt Poker har begått en ponzi scam, da kan man stille seg spørsmålet hvordan Lederer kan uttale følgende:
- The hero of the story was also cheating and heros in poker don´t cheat. Oversatt til norsk betyr dette: Helten i historien jukset, selv om han og heltene ikke jukser.

Og dette kommer fra en av personene som star anklaget for å ha gjennomført det største bedrageriet innen onlinepoker sin historie!

Hva synes du?