WSOP 2018

Gratis 5 for 5 kampanje hos Everest Poker

Gratis 5 for 5 kampanje hos Everest Poker 0001

Det er ikke mye man kan kjøpe seg for 1 dollar eller ca 6 kroner, det holder ikke engang til en dårlig kopp kaffe på 7-11, knapt en bolle. Men hos Everest Poker kan du kjøpe deg masse, ikke bare det at du kan gjøre om 1 dollar til tusenvis av dem, men takket være deres nye kampanje ka du nå få 5 stk 1 dollars eTicket bare ved å gjøre et innskudd.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Everest Poker, registrer en konto og gjør et innskudd innen 14 dager på minst $5 ved bruk av bonuskoden”5FOR5”. Du vil så bli kreditert dine fem gratis $1 eTickets. Hvis du tenker at dette ikke er så enkelt som det hører ut som, så gjør vi det enda enklere for deg.

Hvordan motta dine $1 eTickets

Usikker på hvordan du skal bruke dine $1 eTickets? Hva med en $1 $1 Chip & Chair single table tournaments? Eller vil du spille mot flere spillere ved $1 Chip & Chair multi-table tournaments? Og for dem som vil risikere litt mer, så er det flere $1 satellitter hvor du potensielt kan gjør om din $1 eTicket til tusenvis av dollar ved en av Everest Poker sine store turneringer.

Det å få 5 stk gratis $1eTickets bare ved å sette inn penger kan ha stor verdi etter hvert som spiller, det beste med dette er at du kan spille i ”The Winning 50 freeroll” som spilles hver lørdag kl 15:00 GMT.

The Winning 50 freeroll er en turnering hvor spillere har muligheten til å vinne 1 av 50 garanterte seter til den største ukentlige turneringen hos Everest Poker - $50 000 Sunday Guarantee.

Alt du trenger å gjøre for å kunne spille i denne fantastiske freerollen er å fullføre minst 1 av disse stegene:

Siden du allerede har gjort det første steget på listen har du allerede sikret deg 5 for 5 kampanjen, og sikret deg rettigheten til å delta i The Winning 50 freeroll.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories