WSOP 2018

Full Tilt Poker signerte en oppkjøpsavtale med Bernard Tapie Group

Full Tilt Poker

Fredag kom Full Tilt Poker med en pressemelding til PokerStrategy.com at en oppkjøpsavtale er signert med Bernard Tapie Group. Dette kommer bare en dag etter at Alderney Gambling Control Commission tilbakekalte Full Tilt Poker sin spillerlisens.

Pressemeldingen ble gjort av Laurent Tapie, admistrerende direktør av Bernard Tapie Group.

Laurent Tapie er sønn av Bernard Tapie, en fransk forretningsmann og politikker. Bernard Tapie har stått bak mange oppbygninger av konkursrammede selskaper og gjort dem lønnsomme – hans mest kjente snuoperasjon er Adidas, som han eide fra 1990 til 1993. Han har også vært eier at et sykkellag som har vunnet Tour the France to ganger og fotball laget Olympique de Marseille, som vant den franske serien fem ganger på rad og Champions Leauge i 1993. Laurent Tapie ble beskyldt for kampfiksering mellom sin fotballklubb og et annet, som han sonet 7 måneder i fengsel . Tapie ble også dømt for skattefusk og ble saksøkt av sin bankmann for tilbakebetaling av et lån på $240 millioner.

Nedenfor er pressemeldingen på engelsk:

Full Tilt Poker and Groupe Bernard Tapie Sign Acquisition Agreement

Dublin, Ireland (September 30, 2011) Laurent Tapie, Managing Director of Groupe Bernard Tapie announced today that the group has signed an exclusive agreement with the Board of Directors of Full Tilt Poker to acquire the company and all of its associated assets.

This agreement, which includes the repayment of Full Tilt Poker’s world-wide players in full, is subject to several conditions; the first of which is a favorable resolution with the United States Department of Justice. Discussions with the United States Department of Justice will begin immediately.

Groupe Bernard Tapie has over 30 years of experience in the salvation of financially distressed businesses, with over 40 companies acquired and managed to profitability, the most well-known being the sport equipment giant, Adidas.

Følg PokerNews på Twitter for oppdaterte nyheter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories