WSOP 2018

Bodog utsatt for utpressingsforsøk av PokerScout

Bodog utsatt for utpressingsforsøk av PokerScout 0001

Når det amerikanske justisdepartementet (Doj) aksjonerte mot PokerStars, Full Tilt Poker og AB/UB under Black Friday, aksjonerte de mot de tre største sidene på PokerScout, med virksomhet mot det amerikanske markedet. Et sammentreff? Uansett ville de andre aktørene, eksempelvis Bodog som også hadde sin virksomhet rettet mot USA, ville ha sitt navn vekk av listen ved PokerScout for og ikke tiltrekke seg alt for mye oppmerksomhet og havne i søkelyset til Doj.

I den anledningen tok ledelsen ved Bodog kontakt med eieren av PokerScout, Dan Stewart, i håp om å kunne løse dette dilemma med å få navnet fjernet fra siden. Stewart tenkte over beslutningen og kom senere tilbake med at han skulle fjerne navnet deres fra listen, om Bodog betalte han 1 million dollar. Grunnleggeren av Bodog, Calvin Ayre, publiserte dette utpressingforsøket på sin side der han anklager Dan Stewart for utpressingsforsøk.

Calvin Ayre sammenligner dette med at eksempelvis en person som kopierer og distribuerer piratkopier av Steven Spielbergs sine filmer, tar kontakt med Speilberg og forteller at han slutter med og distribuerer disse filmene om Spielberg betaler han for og slutte.

Vi hos PokerNews har forsøkt å komme i kontakt med Bodog og PokerScout om en kommentar omkring disse påstandene uten å lykkes. Vi kommer å fortsette med å grave dypere i denne saken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories