WSOP 2018

Blir franske invenstorer redningen for Full Tilt Poker?

Blir franske invenstorer redningen for Full Tilt Poker? 0001

Samtidig som det enda ikke er kommet noen avklaring i de pågående samtalene mellom Full Tilt Poker og deres lisensutsteder, AGCC, har det versert rykter at noen franske investorer skal ha skrevet under på et såkalt ”letter of intent”, noe som betyr de har som muligheten til å gjennomføre forretninger med skandale selskapet Full Tilt Poker og muliggjør at spilleoperatøren har mulighet til å etterbetale sine spillere, amerikanske og øvrige spillere rundt om i verden.

Nå er det midlertidig langt fram før en slik avtale i boks, selv om ”letter of intent” er gjeldende. De franske investorene har fortsatt muligheten til å bryte avtalen om de skulle ønske det. Dette ble presentert av en av Full Tilts advokater, Jeff Ifrah til EGaming Review. Denne skriftlige avtalen er dog bare gyldig i en uke, så skal det skje noe snart, så bør det skje fort.

Samtidig som Ifrah presenterte denne nyheten tar han avstand fra de påstander som den amerikanske anklageren Preet Bharara kom med i forrig uke, der det hevdes at Full Tilt Poker har bedrevet med en ponzi scam, Han oppfordrer og allmennheten og poker verden til å stille seg bak de franske investorene og oppfordrer AGCC til og ikke komme med noen negative nyheter. Han oppfordrer AGCC og framskynde et resultat innen 30 dager, slik at den potensielle avtalen kan gjennomføres.

- Sluttføres avtalen mellom partnerne og Full Tilt Poker kan jeg garantere at alle spillere kommer til å få tilbakebetalt sine penger som de har innestående på sine Full Tilt kontoer. Vi har kommet veldig langt siden Black Friday, og vi er så nært for å klare dette. Derfor oppfordrer jeg AGCC og allmennheten til å la denne avtalen bli gjennomført.

Innspillet fra Ifrah ble presentert på 2+2 forumet og har skapt en debatt på forumet og er mer eller mindre inndelt i to grupper. Den ene halvparten mener at set ser i spillernes interesse og få en forlengning til å gjennomføre en slik avtale. Da selskapet i dag ikke har en aktiv virksomhet, finnes det ingen mulighet for at spillerne kan få tilbake sine penger, men går denne avtale i orden blir situasjonen helt annerledes.

Den andre halvdelen spør hvorfor selskapet skal få støtte fra sine kunder, med tanke på hvordan selskapet har behandlet dem siden Black Friday, med manglende informasjon osv. Disse personene mener at selskapet har hatt mer enn tilstrekkelig med tid på å ordne opp for seg, hele fem måneder og en måned ekstra skulle ikke ha noen betydning eller om at spillerne skal få tilbake sine penger. Debatten på 2+2 tråden har hatt over 1.100 innlegg og debatten er langt fra ferdig.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories