WSOP 2018

Bli med Eoghan O Dea til WSOP finalebordet med Paddy Power

Eoghan O'Dea

Paddy Power Poker er virkelig det pokerrommet man skal velge hvis man vil ha nyskapende kampanjer. Nok en unik og eksklusiv kampanje har blitt lansert, denne gangen med November Nine som er i fokus.

Hvis man ikke viste det så er Paddy Power proffen Eoghan O’Dea nr 2 med chips og er en av favorittene e til å vinne WSOP Main Event i november. For å feire dette har Paddy Power Poker tillatt spillerne til å bli en av ‘Paddy’s November 9ers’. Ni heldige spillere vil være med Eoghan til Las Vegas når han skal spille om over 8 millioner dollar ved finalebordet ved World Series of Poker 2011.

De som kvalifiserer seg til “Paddy’s November 9ers” vil vinne en pakketur til Las Vegas til en verdi av 4 300 dollar, pakken inneholder fly tur-retur, syv netter ved Palazzo Hotel på the strip, 1 000 dollar i lommepenger og penger kan ikke erstatte en tilgang til området hvor WSOP November Nine finalebord skal spilles og heie på Eoghan O Dea.

Besøk Paddy Power Poker

Bli med Eoghan O Dea til WSOP finalebordet med Paddy Power 101

“We couldn’t be happier to welcome Eoghan O’Dea to the team; he is an inspirational young Irish poker player and has done us all proud by getting to the final table of the WSOP 2011.” Forteller Paddy Power, Communications Manager ved Paddy Power Poker.

Og ikke glem vår 200 % opp til 2 000 dollar I innsetningsbonus når man blir kunde hos Paddy Power Poker gjennom PokerNews, og tilgang til noen spennende og eksklusive kampanjer som kommer snart.

Besøk Paddy Power Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories