WSOP 2018

2011 WPT Grand Prix de Paris dag 2: Frank Pepe leder

2011 WPT Grand Prix de Paris dag 2: Frank Pepe leder 0001

2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris dag 2 fortsatte med et felt på 167 spillere som ble spilt ned til 61 spillere. Frank Pepe leder med 432 000 chips, Pepe’s ble for øvrig nr 2 ved WPT Amnville i 2010.

Mikko Sundell var chipleder til dag 2, og fortsatte å bygge stacken og beviste styrke utover dagen med å avslutte med 334 500 chips. Andre spillere som også bygde sine stacker var Dori Yacoub med 370 100, Matt Waxman med 285 300, McLean Karr med 323 400, Guillaume Darcourt med 207 000 og Alexandre Brivot med 339 400.

Og ved alle turneringer er det spillere som blir eliminert ut, av de meste kjente spillerne var det Dominik Nitsche og Mike Sexton som måtte forlate turneringen. WPT Live Update Team rapporterte at Nitsche høynet til 1.600 fra UTG med par i niere, Fred Magen gikk til 7.6000 og Nitsche synte for å se floppen komme {q-}{7-}{3-} med to spar. Etter en check-call på 12.000 fra Magen, Nitsche synte all-in da turnkortet viste opp nok en {7-}. Magen holdt et dame par og fult hus, og Nitsche var uten muliget til å vinne handen.
Sexton røk ut etter at hans par Ess ble slat av {q-Clubs}{j-Clubs} I en flopp hvor det kun var kløverkort. Alle chipsene kom på turn og Sexton ble sendt ut av turneringen ved nivå 10 ved dag 2. Noen få kjente spillere ble også utslått inkludert Jeff Vertes, Joe Ebanks, Tony Dunst, Casey Kastle og Olivier Busquet.

PokerNews kommer tilbake med et sammendragavdag 3 fra 2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris.

Vil du delta i en WorldPokerTour turnering?

Gjennom PokerNews og PartyPoker kan spillere over hele verden kvalifisere seg til en WPT turnering verden over. Viste du at du kan vinne en pakke til en WPT turnering helt gratis gjennom PokerNews? Les videre og finn ut hvordan du kan få $50 helt gratis og den beste reload bonusen som finnes.

De beste bonusene hos PartyPoker får du hos PokerNews
PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

  • Register en ny gratis $50 PartyPoker konto (spillere kan ikke ha 2 kontoer hos PartyPoker) med bonus koden NO50FREE.
  • Vent til du mottar dine første $25 FØR du gjør noe som helst.
  • Tjen 200 poeng for å motta de siste $25.
  • Gjør en innsetning på $50 (UKash, Neteller eller Paysafe) og bruk reload bonuskoden PNEWS50.
  • Tjen 150 poeng og motta $50 i bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories