WSOP 2018

2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris dag 1b: Darcourt er på toppen

Guillaume Darcourt

Dag 1b av World Poker Tour Grand Prix de Parisble spilt tirsdag ved Aviation Club de France. Nye 172 spillere deltok og det totale antallet fra dag 1a+1b ble 312 spillere. Ved slutten av dag 1b var det 97 spillere igjen og leder gjør Guillaume Darcourt med 198 500 chips.

Darcourt har til nå spilt solid poker fram til nå i 2011, etter han at han endte på 35. plass ved World Series of Poker Main Event og fikk med seg $242.636. Han fulgte opp med en 46. plass ved European Poker Tour Main Event og ser ut til å ha en fair sjanse til å vinne en tittel ved WPT.

En av de første pottene Darcourt vant skjedde ved nivå nr 2, ifølge WPT Live Update Team, synte Darcourt en raise fra Sam Holden før Zaydsev Evgeuy tre-bettet til 1.650 fra lille blind. Holden kastet seg, men Darcourt ble med på leke og fikk se floppen komme med {A-Diamonds}{J-Hearts}{10-Hearts}. Evgeuy bød ut 1.850 og Darcourt gjorde synet og fikk se {2-Spades} lande på turn. Evgeuy valgte en check og Darcourt checket bak han. Riverkortet fullførte bordet med {9-Hearts}. Etter at Evgeuy checket, fyrte Darcourt av et bud på 2.250 og Evgeuy valgte å kaste handen sin og Darcourt viste opp {8-Hearts}{7-Hearts} for en flush i hjerter.

Holden var ikke den eneste 2011 WSOP November Niner ved dag 1b, Phil Collins spilte også. Holden kom seg videre til dag 2, mens Collins ble eliminert ut tidlige ved dag 1b. Noen spillere fulgte samme skjebne som Collins, Anton Wigg, Michael Tureniac og Jean-Robert Bellande var de meste kjente av dem.
Videre til dag 2 av kjente spillere finner vi Joe Ebanks, Martin Jacobson, McLean Karr, Jason Mercier og Tony Dunst. 167 spillere er videre til dag 2 og skal kjempe om en premiepott på $3.160.710 og $730.000 til vinneren. Topp 36 vil motta premie på minimum $15.632. Dag 2 starter kl 14:00 CEST onsdag og PokerNews følger turneringen og kommer tilbake med et sammendrag av dag 2.

Vil du spille i en WorldPokerTour turnering?

Gjennom PokerNews og PartyPoker kan spillere over hele verden kvalifisere seg til WPT turneringer verden over. Viste du at du kan vinne en pakke til en WPT turnering helt gratis gjennom PokerNews? Les videre og finn ut hvordan du kan få $50 helt gratis og den beste reload bonusen som finnes.

De beste bonusene hos PartyPoker får du hos PokerNews
PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

  • Register en ny gratis $50 PartyPoker konto (spillere kan ikke ha 2 kontoer hos PartyPoker) med bonus koden NO50FREE.
  • Vent til du mottar dine første $25 FØR du gjør noe som helst.
  • Tjen 200 poeng for å motta de siste $25.
  • Gjør en innsetning på $50 (UKash, Neteller eller Paysafe) og bruk reload bonuskoden PNEWS50.
  • Tjen 150 poeng og motta $50 i bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories