888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris dag 1a: Sundell i ledelsen

Mikko Sundell

Dag 1 av World Poker Tour Grand Prix de Parisfant sted på mandag ved Aviation Club de France. Totalt 140 spillere hadde kjøpt seg inn for €7 500 til dag 1, ved slutten av dagen var det 70 spillere som ble klare for dag 2. Chipleder er Mikko Sundell som klarte å vinne til seg 203 800 chips. Hans nærmeste konkurrent er Yann Dion som er nr 2 med 201 400 chips.

Selv med mange pokerspillere som er i Europa for å spille forskjellige turneringer denne måneden, er det mange kjente og store spillere med. Noen av disse deltok ved dag 1, men klarte ikke å komme seg videre til dag 2. Av disse finner vi tidligere WPT mester Roberto Romanello og Sam El Sayed, 2009 World Series of Poker November Niner James Akenhead og Antoine Saout, Arnaud Mattern og Kara Scott.

Ifølge WPT Live Update Team ble Romanello eliminert ut allerede ved nivå 2. Han fikk sine siste chips på med {A-}{J-} og var oppe mot Hu Gangzhou som satt med {10-}{10-}. Floppen viste {6-}{4-}{2-}{10-}{Q-} og Romanello var eliminert.

Kara Scott gikk ut etter en berg- og dalbane dag med sin chipstack. Først tapte hun en stor del av sine chips i en set-mot-set konfrontasjon. Etter å ha bygd seg opp igjen tapte hun med {A-}{J-} til en spiller med lite chios, som satt med {K-}{Q-}. Nok en gang kjempet hun seg tilbake og eliminerte ut en spiller med lite chips, men tapte mye chips etter dette. Scott fikk sine siste chips på i floppen {J-}{J-}{6-}med {A-}{J-}, mens hennes motstander floppet fult hus med {6-}{6-}. Ingen ess på turn eller river og Scott som vant en pris under British Poker Awards i helgen var eliminert ut av tuneringen.

Det er mange kjente spillere igjen til dag 2, Mike Sexton fikk med seg 74 000 chips, Jani Sointula med 135 400, Marvin Rettenmaier med 104 600 og Ludovic Lacay avsluttet dagen med 62 000 chips. Alle disse er over gjennomsnitt stack ,mens spillere som Joseph Cheong, Juha Helppi, John Eamesog Sorel Mizzi fikk ikke med seg mer enn start stacken på 30 000 eller mindre videre til dag 2.

Dag 2 starter kl 14:00 CEST tirsdag og spillerne fra dag 1a blir slått sammen med spillerne fra dag 1b på onsdag. Følg PokerNews som kommer med et sammendrag fra turneringen hver dag.

Bildet kilde er World Poker Tour.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories