WSOP 2018

2011 PokerStars.net ANZPT Melbourne: Lee Nelson vant

Lee Nelson

I helgen ble 2011 PokerStars.net Australia New Zealand Poker Tour avholdt i Melbourne, Australia og etter tre spennende dager var det Lee Nelson som vant. Nelson er kjent under sitt nickname “Final Table”. Seieren ved ANZPT bekrefter hvordan han fikk sitt nickname og at han er en av de beste australske spillerne gjennom tidene.

Det var et tøft og utfordrende felt på 310 spillere som hadde betalt innkjøpet på $2 200. Av de mer kjente spillerne var det blant annet David Steicke, Celina Lin, Jackie Glazier, Jesse McKenzie, Brendon Rubie, Ben Delaney, Harry Demetriou, Billy Jordanou og Leo Boxell.

Neslon fikk det tøft med å komme seg til finalebordet, som hadde en veldig opp og ned turnering hvor han ble straffet for å ha spilt ut av posisjon. Etter to lange dager ble feltet endelig spilt ned til finalebordet. Nelson kom på finalebordet som nr 3 i chips og mer erfaring enn de andre finalistene.

Resultater fra finalebordet

PlasseringSpillerPremie (AUD)

1Lee Nelson$156 550

2Nick Georgoulas$99 200
3Danny Chevalier$55 180

4Karan Punjabi$43 090

5Phillip Willcocks$34 100

6Tom Wing$27 900

7Stephen Eliesen$22 320

8Brett Chalhoub$17 670

9Justin Sanchez$13 020

Nelson kunne med seieren legge til $156 550 og en ANZPT tittel i sin karriere, som inkluderer over $2,2 millioner i pengepremier til nå.

EPT London 2011

Følg vårt Live Update Team som er har forflyttet seg til London for å gi våre lesere alle floppene, bildene og intervjuene under EPT London som starter til helgen. Mange norske spillere har meldt at de er på vei til metropolen, Andreas Høivold har tatt turen fra Las Vegas og Johnny Lodden varmer opp med Premier Leauge kamper før spillet starter på fredag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories