WSOP 2018

$20 000 i PokerStars freeroll turneringer i september

$20 000 i PokerStars freeroll turneringer i september 0001

Last ned PokerStars i september og spill inn 150 VPPs før 21. September for å delta i tre eksklusive freeroll turneringer med en total premiepott på 20 000 dollar

Sjelden er den en måned hvor ikke PokerNews og PokerStars i lag gir våre lesere over 100 000 dollar i freeroll serier, og denne måneden er det nok en freeroll serie. Mange av våre tidligere kampanjer har vært billetter til turneringer med millioner av dollar i premiene til våre lesere, men denne gangen gir vi bare bort penger.

Besøk PokerStars

PokerStars $20 000 freeroll serie er eksklusivt for PokerNews og inneholder tre freeroll turneringer i september, hver med en større premiepott enn tidligere. Hver freeroll blir utbetalt etter PokerStars sin utbetalingsstruktur:

 000 i PokerStars freeroll turneringer i september 101

PokerStars $20 000 freeroll serie

Freeroll #1: $5 500
26. september, kl 13:30 EDT (18:30 BST)
Freeroll #2: $6,500
2 september, kl 13:30 EDT (18:30 BST)
Freeroll #3: $8 000
30 september kl 13:30 EDT (1830 BST)

For å delta i disse freeroll turneringen trenge man å laste ned PokerStars gjennom PokerNews ved å bruke markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS”. Nåværende PokerStars spillere gjennom PokerNews er også velkommen til å delta.

Spill i freeroll nr 1 ved å spille inn 25 VPPs.
Spill i freeroll nr 2 ved å spille inn 75 VPPs.
Spill i freeroll nr 3 ved å spille inn 150 VPPs.

Kvalifiseringsperioden varer fra 1-21.september og man er velkommen til å spille i alle tre hvis man spiller inn 150 VPPs. Billettene vil bli send tut per E-post den 23. September til alle som kvalifiserer seg og alle henvendelser angående billettene kjer til PokerStars sin support avdeling.

Besøk PokerStars

Første innskudd gir gratis billett

Hvis man er ny til PokerStars og har registrert seg gjennom PokerNews og har gjør sitt første innskudd er man automatisk kvalifisert til å spille i freeroll nr 1 – noe som betyr at man trenger ikke å ha spilt inn et eneste VPPs eller man kan spille i alle tre for mindre.

last ned PokerStars å bli med den nyeste av eksklusive freeroll turneringer med PokerStars som er eksklusivt for PokerNews. Ikke glem at man får en 100 % opp til $600 bonus ved første innskudd, når man bruker markedsføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS” og bonuskoden and bonuskoden “STARS600”

Enda ikke sikker? Spiller som allerede har signert ved PokerStars gjennom PokerNews har allerede hatt gleden av over 172 000 dollar i eksklusive freeroll turneringer, og slike finner man ingen andre steder i år. Gå ikke glipp av dette, last ned PokerStars via PokerNews i dag.

Besøk PokerStars

Hva synes du?

More Stories

Other Stories