WSOP 2018

150 % Bonus hos Carbon Poker gjennom PokerNews

150 % Bonus hos Carbon Poker gjennom PokerNews 0001

En gratis innskuddsbonus på 100 % opp til $600 hos Carbon Poker høres veldig sjenerøs ut? Det er hva Carbon Poker tilbyr alle som kommer til deres side, men fordi man leser PokerNews er man ikke hvem som helst.

Motta en eksklusiv bonus hos Carbon Poker gjennom PokerNews

Takket være PokerNews kan man nå få en 150 % bonus opp til $7500 ved sitt første innskudd. XXL Carbon Poker bonus betyr at når man setter inn $1.000 ved bruk av bonuskoden “ POKERNEWS” vil man motta en bonus på $750, deretter må man spille poker for å kunne klare bonusene og pengene blir utbetalt.

Dette gjør denne til en av de største bonusene som er tilgjengelig på nettet, men hva skal man bruke innskuddet man har gjort til sin poker konto hos Carbon gjennom PokerNews og hvordan skal man spille til seg bonuspengene?

Hva med å vinne $500 gratis penger med Carbon Poker sin Royal Flush Bonus eller bli kongen av Carbon Poker sine turneringer?

Royal Flush Bonus

Det er ikke let å få en Royal Flush og Carbon Poker vet dette, og gir alle spillere som får en Royal Flush ved deres pokerbord. $500 i bonus er dine hvis man får en Royal Flush ved Texas Hold'em ring games.

Bonusen er kalkulert til den spilleren som får Royal Flush med 100 ganger big blind i dette aktuelle spillet dette skjer i. Sitter man på blindende $2/$4 og man får Royal Flush, Carbon Poker gir spilleren da $400 i bonus.
Enda ikke sikker på at man vil registrere en konto hos Carbon Poker? Hva med å bli kronet som kongen av turneringer?

Tournament King

Vil du bli kronet som kongen av turneringer og få tittelen Carbon Poker Tournament King?

Den eneste måten for å sikre seg kronen og få en del av $20.000 i premier hver måned, er å spille Carbon sine fantastiske turneringer og samle sammen poeng som blir gjeldene ved deres ”Tourney King Leaderboard”. Poengene vil selvfølgelig belønnet etter resultatene man gjør i turneringene, en første plass gir selvsagt mest poeng. Det vil være 2 forskjellige ”Tourney King Leaderboard”, en for High Limit og Low Limit (innkjøp) hver måned, hvert leaderboard avholder en Grand Finale for de spillere som er inne på topp 250 listen. Det er nå formatet blir spennende, hver spiller som er med i Gran Finalene vil få utdelt chips basert på hvor mange poeng man har samlet sammen i løpet av gjeldene måned. Ikke bare blir vinneren kåret til Tournament King Grand Finals, men motta en del av $20.000 premiepotten som er gitt til Tournament King Grand.

Med en mega stor innskuddsbonus, Royal Flush bonus og muligheten til å bli kåret til en turneringskonge er det en perfekt til å bli en pokerspiller hos Carbon Poker.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller andre kampanjer, vennligst kontakt vårt Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories