WSOP 2018

VIP Mega Month hos PokerStars avsluttes på onsdag 31. august

VIP Mega Month hos PokerStars avsluttes på onsdag 31. august 0001

Tiden er snart over til å kunne benytte seg av fordelene ved PokerStars VIP Club Mega Month. Gjennom hele august har spillere hatt muligheten til å klatre i VIP nivåene vet at PokerStars har senket kravene med hele 90 %. Du kan raskt klatre til å bli en Platinum Star VIP for kun 750 VPPs i august, mot 7.500 som er normalt. Eller du kan bli Gold Star for kun 300, mot normalt 3.000 og Silver Star for 75 poeng mot 750.

Besøk PokerStars

For å gi deg en liten ide på hvor sjenerøs denne kampanjen er, en som spiller på $1/$2 limit 6-max bord, kan nå SilverStar på bare to timers spill. Dersom den samme spilleren kan spille 20 timer før utgangen av august, vil vedkommende være Platinum Star spiller.(Tiden kan reduseres ved å spille på flere bord samtidig)

Hvis du spiller i PokerStars sine store søndagsturneringer som Sunday Million, Sunday Warm-Up eller noen andre turneringer med innkjøp på $215, vil man automatisk bli SilverStar. Hvis man spiller i en $215 WCOOP STEP 4 turnering, og enda bedre kvalifisere seg til STEP 5 og spiller det i august blir man automatisk GoldStar.

Team PokerStars Pro Daniel Negreanu
Team PokerStars Pro Daniel Negreanu

Her er hva Daniel Negreanu har å si om PokerStars Mega Month:

“It's taken me over ten years to become a VIP in the poker world, but this month at PokerStars, you can build BronzeStar, SilverStar and GoldStar VIP Status ten times faster than normal - which is HUGE and has NEVER been done before! Obviously - this also means 50% more FPPs - save to get a treat from the VIP Store offering anything from a PokerStars T-shirt to a Porsche Cayman S. If you are going to be playing WCOOP this September - don't forget... the satellites are happening now so this is the perfect time to qualify!”

Hvis man registrerer opp hos PokerStars gjennom PokerNews deltar man ikke bare i denne kampanjen, man blir kvalifisert til alle fremtidige og eksklusive kampanjer vi har med PokerStars (I løpet av vårt samarbeid med dem har det blitt gitt bort flere hundretusener av dollar gratis bort i kampanjer) og en 100 % opp til $600 i innsetningsbonus. Glem ikke å benytte deg av bonuskoden WCP8

Besøk PokerStars

Viste du at PokerStars er vår sponsor til vårt Live Update Team som gir våre lesere den nyeste oppdateringer fra alle EPT turneringene ved sesong 8? Følg vårt Live Update Team fra EPT Barcelona som startet 27. august, og få med deg alle floppene, bildene og chipscounts fra turneringen som Bjørn Erik Glenne vant i 2006, og Thor Stang endte på 6.plass i fjor. Kun hos PokerNews kan du få med deg alle EPT turneringene direkte.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories