888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

To dager igjen med kvalik til iPAD2 Summer Madness

  • Theodor JensenTheodor Jensen
To dager igjen med kvalik til iPAD2 Summer Madness 0001

Det er kun 2 dager igjen med kvalifisering til iPAD2 Summer Madness som er vår eksklusive kampanje med Betfair Poker. Femten 16 GB iPAD2 er premiene ved eksklusive freeroll turneringer mellom 3-7. september.

For og delta trenger man å ha lastet ned Betfair Poker gjennom PokerNews i tidsrommet 1. juni - 31. august (23:59 CET) og ha spilt til seg Player Points. Desto flere Player Points, desto større er muligheten til å vinne iPAD2.

Tjen kun 100 Player Points for å spille om kun 1 iPAD2, tjen 500 Poker Player Points for å spille i freeroll turneringer hvor det er 12 iPAD2 det spilles om. Besøk iPAD2 Summer Madness siden for mer informasjon.

Dette er virkelig en av de mest sjenerøse iPAD freerolls som er tilgjengelig blant online poker, spesielt når man tar hensyn til antall deltagere er veldig lavt, det er fordi at disse freerolls er ikke åpent for alle med en Betfair konto. Ikke glem at du også kan få med deg en 100 % innsetningsbonus på opp till $2.500 på din første innsetning, når du blir med Betfair Poker via PokerNews.

*** iPAD2 Summer Madness***

Hva synes du?