WSOP 2018

Pressemelding: SKRILL- den nye sponsor for EPT sesong 8

Pressemelding: SKRILL- den nye sponsor for EPT sesong 8 0001

Global Poker Tours Limited sikrer seg det tredje største partnerskap i 2011

LONDON, UK – 2. august – Global Poker Tours Limited (GPTL) har sikret seg sitt tredje største partnerskap i 2011 ved å annonsere at betalingstjenesten Skrill er den nye offisielle betailingsformidler som sponser European Poker Tour Season 8, som begynner i dag i Tallin, Estland.

Skrill, er det nye navnet på Moneybookers – som er en av Europas største uavhengige betalingstjeneste i Europa og er blant verdens største, har blitt sponsor på lik linje med spillekort firmaet Copag og luksus gullsmeden Shamballa Jewels for GPTL’s poker tours i 2011. Gjenkjennelse er en av de viktige faktorer når man bygger og markedsfører en merkevarenavn, og denne sponsingen er en viktig del av dette.

Nikolai Riesenkampff, co-CEO of Skrill Holdings, operating Moneybookers, sier:

“Skrill is delighted to join the European Poker Tour as its Official Payment Provider Sponsor. Now in its eighth season, the EPT has grown to become one of the largest and most lucrative poker tours in the world. Our headline sponsorship promises to deal a winning hand when it comes to strengthening our position as the leading digital wallet and bankroll management option among the world’s poker players.”

Riesenkampff legger til:

“Skrill has a long and established track record providing easy, safe and secure payment options, and as a result is widely regarded as one of the most preferred deposit and withdrawal methods by the online gaming community.”

Skrill og EPT
Som en del av sponsoravtalen vil Skrill bli veldig synlig ved alle EPT turneringene over hele Europa, med representanter som snakker med spillere og kunder med å registrere konto og tilby dem forskjellige lojalitetsprogram.

GPTL managing director Jeffrey Haas uttalte blant annet at:

“The European Poker Tour operates in more countries and markets than any other tour in the world, and it’s wonderful that companies with global aspirations, like Skrill, recognize the opportunity we provide them to reach new customers in meaningful ways.”

.

Denne siste signeringen av sponsor avtale for GPTL som produserer store turneringer over hele verden, inkludert EPT, Latin American Poker Tour (LAPT) og Asia Pacific Poker Tour (APPT) fremhever et stort potensial for flere avtaler og partnerskap i fremtiden. GPTL er forpliktet til å finne lokale partnere eller internasjonale merkevarenavn.

For mer informasjon, send mail til info@gptl.com

Om Global Poker Tours
Global Poker Tours Limited er et fullverdig produksjonsselskap som leverer, organiserer og produserer de mest prestigefulle pokerturneringer i verden. GPTL har produsert flere pokerturneringer i flere land enn noen andre selskaper i verden. GPTL har etablert seg som markedsledende i en rask voksende, dynamisk og utfordrende bransje. Forretninger og steder over hele verden velger Global Poker Tour som deres produsent partner innen live poker turneringer til å utvikle og etablere poker turneringer i verdensklasse.

For mer informasjon vennligst sjekk ut www.gptl.com.

Om Skrill

Skrill Holdings Ltd driver Moneybookers.com, en av Europas største nettoperatør innen betalingsformidling og en av de største i verden innen digitale betalingstjenester med over nitten millioner kontoholdere. De digitale betalingstjenestene gjør at kundene kan gjøre online transaksjoner på en sikker og rask måte, uten å avsløre noe finansielle opplysninger og kunne sende og motta penger på nettet ved bruk av en enkel E-post adresse.

Moneybookers med sine verdensomfangende nettverk tilbyr selskaper med direkte overføringer gjennom 100 betalingsmuligheter i over 200 land gjennom en intregasjon.

Moneybooker ble grunnlagt i 2001 og var den første e-money - http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_money utsteder til å bli autorisert og regulert av FSA i 2007, Investercorp Technology Partners foretok oppkjøpet fra moneybookers fra sine grunnlegere. I dag er det mer enn 90.000 kjøpmenn registrert med Moneybookers.com, inkludert globale partnere som eBay.com, Skype og Eloctronic Arts.
I februar 2010 ble Moneybookers som den mest raskeste voksende private egenkapital-støttende firmaet i
UK av The Sunday Times Deloitte Buyout Track 100 league table, basert på fortjeneste.

For mer informasjon, vennligst sjekk ut www.moneybookers.com/app/skrill.pl.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories