WSOP 2018

Siste PokerNews EPIC League turnering - Dobbelt med poeng!

Siste PokerNews EPIC League turnering - Dobbelt med poeng! 0001

Det er bare en liga turnering igjen ved vår PokerNews $125.000 EPIC League, men nye spillere kan enda komme seg til finale da det er doble poeng som det spilles i den siste turneringen. 25. august kl 18:00 GMT er den siste mulighet til å vinne opp til 100 liga poeng i en turnering.

100 poeng er mer en nok til å snike seg inn til EPIC League finalen den 28. august kl 18:00 GMT. Det er da de topp 50 fra ligaen skal kjempe om en $2.500 Everest Poker International Cup (EPIC) pakke, som inneholder $1.500 til innkjøpet, $575 til overnatting og $425 til reise. De 15 neste i finalen vinner seg en billett hver til en $25.000 turnering den 29. august hvor det blir spilt om 10 nye pakker hos Everest Poker.

Det koster 25 Summit Points for å delta i den siste turneringen hvor det spille kun om liga poeng. For å spille i den siste liga turneringen trenges det en Everest Poker konto. Husk å registrere seg gjennom PokerNews og få $600 i første innsetningsbonus ved bruk av bonuskoden “PNEWS600” eller “PNEWS700” for en bonus på $700. Denne kampanjen er åpen for alle Everest Poker spillere uansett hvor man registrerte den.

****Besøk vår EPIC League side****

Dersom det oppleves noe form for problemer med denne eller andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories