WSOP 2018

Pressemelding fra PokerStars: Mega Month kampanje, enklere VIP statuser

Pressemelding fra PokerStars: Mega Month kampanje, enklere VIP statuser 0001

LONDON, UK – August 1 – PokerStars takker sine spillere for deres lojalitet med å annonsere nå i august -VIP Club Mega Month, og tilbyr spillere en rask mulighet til å forbedre deres VIP status. Gjennom hele august vil PokerStars nesten kaste VIP Player Points (VPPs) til sine spillere, som vil klare VIP nivåene med en reduksjon på 90 %.

Tjen inn kun 75 VPPs i august og PokerStars spillere vil få nivå SilverStars VIP status (normalt 750 poeng) og beholde statusen til slutten av september. Det samme gjelder for GoldStars og PlatiumStar VIP statusene, hvor spillerne trenger du å spille inn 300 VPPs og 750 VPPs mot tidligere 3.000 og 7.500 VPPs.

Ved å komme seg oppover i statusene vil spillerne tjene på dette ved to måter. Først vil de tjene flere Frequent Player Points (FPPs) for samme antall spilte hender. For det andre vil et høyerer VIP status nivå gi dem bedre tilgang til VIP butikken og kan veksle inn FPPs i penger og andre produkter med god verdi.

VIP Club Mega Month

Her er to eksempler på hvordan Mega Month kan bidra til at spillerne drar fordeler av denne kampanjen i august.

Eksempel 1: En BronzeStar spiller klarer 75 VPPs fram til 16. August og blir dermed en SIlverStar spiller til slutten av september. Denne spilleren spiller til seg 200 VPPs* i august og 300 VPPs i september. Denne spilleren vil motta 250 VPPs ekstra for sitt spill, fordi det blir multiplisert med x 1.5 på FPPs beløningen til SilverStars spillere.
* 200 VPPs kan innspilles ved 37 x $10+$1 turneringer.

Eksempel 2: En SilverStar spiller klarer 750 VPPs fram til 20. august og blir dermed en PlatinumStar spiller fram til september. Denne spilleren tjener 250 VPPs i august og 1.000 VPPs* i september. Denne spilleren vil motta 1.475 VPPs ekstra for sitt spill, fordi FPP blir multiplisert ved GoldStar {2-} og PlatiumStar (2.5x) status. Spilleren vil også få tilgang til en $100.000 PlatiumStar freeroll turneringen i september.
* 1,000 VPPs kan innspilles ved ca 2.000 spilte hender ved $1/$2 No Limit Hold’em six-max table.
Salg i butikken

I tillegg til Mega Month kampanjen vil det være rabatter på opp til 50 % på hundrevis av utvalgte produkter ved VIP butikken under salget. Spillere vil oppleve noen veldig gode tilbud.

Vil du vite mer om dette kan du sende en mail til press@pokerstars.com.
Følg PokerStars på www.Facebook.com/PokerStars og www.Twitter.com/PokerStars.

Om www.pokerstars.com:

PokerStars.com er verdens største online pokeraktør med mer enn 40 millioner medlemmer globalt. Nettsiden er førstevalget for toppspillere fra hele verden, med flere daglige turneringer enn noe annet sted og med den beste sikkerheten online. Flere hender er blitt delt ut på PokerStars.com enn på noen annen pokerside. 50 milliarder hender er delt ut per dags dato og mer enn 300 millioner turneringer er spilt.
Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook.

Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS ved registeringen.

Pressemelding fra PokerStars: Mega Month kampanje, enklere VIP statuser 101

PokerNews $22.000 WCOOP freeroll turneringer.

PokerNews og PokerStars har igjen planlagt en stor kampanje som er eksklusivt for PokerNews sine spillere. Ta del i tre freeroll turneringer hvor vi vil dele ut en billett til $5.200 WCOOP main event i hver av freeroll turneringene. På toppen av dette vil finalistene dele en premiepott på til sammen $6.900!

WCOOP Main Event har en garantert førstepremie på 1 million dollar. Ta del i alle tre freeroll turneringene og få muligheten til å vinne 1 million dollar, alt du trenger å gjøre er ha en PokerStars konto gjennom PokerNews og spill inn 150 VPP fram til 21. august.

Kombinert med Mega Month kampanjen vil man lett kvalifisere seg til alle tre freerollene og kanskje er det akkurat deg som stikker av med 1 million dollar i september.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories