Pokernyheter - 17. august

Pokernyheter - 17. august 0001

Poker Refugees - Ny tjeneste for pokerspillere som skal flytte på seg

På tirsdag annonserte PocketFives en lansering av sin tjeneste som gjelder for pokerspillere som skal flytte på seg, Poker Refugees. Denne tjenesten er utarbeidet av Kristin Wilson som er en tidligere proff surfer. Hun bor i Costa Rica og fokuserer nå utleie av fritidsboliger.

Poker Refugees tilbyr tjenester til pokerspillere som skal flytte til Costa Rica og Canada. Det er en omplasseringsavgift på $1.000 for å bli kunde. Deretter er det $750 per person for to eller flere personer eller $1.500 for hver familie.
Hva får man? Informasjonen om hvordan man åpner en bankkonto i utlandet, tilgang til flytte spesialister som besvarer spørsmål, hjelp til å sette opp nye online pokerkontoer, hjelp til innflytting i ny bolig og informasjon om landet og mye mer.

PocketFives.com har mer om denne saken.

PokerStars med nytt team medlem

PokerStars har en hentet en ny person til team, men denne gangen er det ikke en pro spiller. Alex Payne har startet jobben som chief marketing officer ved deres leaderchip team. Før jobben hos pokergiganten jobbet Payne innen salg og markedsføring for Bing i UK. Før det jobbet han ved Microsoft innen deres globale markedsavdeling.

Payne sier følgene om sin nye jobb: "I'm delighted to be joining PokerStars." "I am joining an outstanding business, which is the clear leader in its category and has enormous potential ahead of it. Moreover, it's a product in which I have a huge personal passion."

I følge pressemeldingen vil Payne ha ansvaret for selskapets merkenavn og annonsering, TV produksjon og media kjøp, online markedsføring innen sosiale medier, bygge videre på regionale kundeforhold og kampanjer for live og online spillerne for å nevne noe av hans arbeidsoppgaver.
Les pressemeldingen for mer info.

What's My [Screen] Name?

I hans nyeste musikk video har SrslySirius funnet inspirasjon fra DMX og Jose Macedo skandalen. Vårt tips er og ikke å se denne sammen med unger eller på jobb. Videoen ble postet på QuadJacks tirsdag og når du har sett ferdig videoen, sjekk ut Fun Police, som er inspirert av Katy Perry.

Aktuelle kampanjer hos PokerNews i august

Betfair - iPAD2 Summer Madness
William Hill - Wanted
Everest Poker -EPIC Poker Leauge
PokerStars - WCOOP freerolls

Hva synes du?

More Stories

Other Stories