WSOP 2018

PokerNyheter 16. august: UKIPT Edinburgh resultater, Full Tilt Poker og Daniel Negreanu

Poker News

En vinner er blitt kåret ved UKIPT Edinburgh i helgen som kan legge til "mester" ved sitt navn, vi har resultatene for dere. Full Tilt Poker har betalt sin lisens regning, nå venter bare den utsatte høringen på Full Tilt sin skjebne.

UKIPT Edinburgh resultater

I forrige uke var det syvende stoppet ved PokerStars UK & Ireland Poker Tour i Edinburgh, Scotland. Innkjøpet var på £500 + £60 hvor 519 spillere deltok og en samlet premiepott på £251.715, hele £51.715 over den garanterte premiepotten.

Chris Moneymaker som tok turen til Skottland møtte andre kjente pokerspillere som Liv Boeree, David Vamplew, Neil Channing, Jesse May, Jude Ainsworth og JP Kelly i turneringen.

Vamplew var en av de nevnte spillerne som endte blant topp 63 som fikk en pengeplassering, han endte på en 34. plass og £1.120 i premie.
Fintan Gavin slo hele feltet og fikk £61.500 i første premie pluss UKIPT pokalen med seg hjem. Han vant over Andrew Hawksby i en heads up som varte over 2 timer.

I følge PokerStars Blog synte Gavin 160.000 høyning fra Hawksby ved den iste handen, og floppen viste {7-Clubs}{9-Hearts}{4-Clubs}. Gavin check-raised all-in med {j-Diamonds}{9-Spades} og ble synt av Hawksby med {9-Clubs}{6-Spades}. Turn og river var blank for Hawksby som endte på en andre plass.

UKIPT Edinburgh resultater

PlasseringSpillerPremie
1Fintan Gavin£61.500
2Andrew Hawksby£37.400
3Jamie Dale£22.900
4Thomas Ward£16.850
5George Clyde-Smith£13.100
6Craig Brown£10.500
7Antonis Poulengeris£8.050
8Rob Swindells£6.300

Les hele sammendraget fra UKIPT Edinburgh hos PokerStarsBlog.com.

Full Tilt betaler lisens gebyr til AGCC

Full Tilt Poker har betalt Alderney Gambling Control Commision den utestående lisensavgiften på £250.000. I slutten av Juni fikk Full Tilt Poker sin lisens suspendert og like etterpå ble gjort klart en høring om lisensen til Full Tilt Poker.

En ting som kom fram i høringen var at Full Tilt Poker skyldte AGCC £250.000 i lisens avgifter, et beløp FTP var villige til å betale, hvis de fikk deres lisens tilbake innen 7 dager.

Nå ser det ut som at begge parter er blitt enige om dette, FTp har betalt sin lisensavgift og AGCC har forlenget FTP sin lisens. Dette betyr at Fult Til Poker nå har lisens i Alberney og samtidig har de faktisk fått forlenget sin andre lisens, som ligger i Kahnawake.

Alt dette burde være godt nytt for mange av de tusenvis av spillere, som har penger til gode hos den pokersiden som en gang var den neste største i verden. Det florerer med rykter om en gruppe europeiske investorer ønsker å overta den europeiske delen, men om en avtale blir til noe, må man bare vente og se.

Det er en ting som er sikkert er at den neste høringen skal være gjennom ført senest 15. september.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories