WSOP 2018

PokerNews gir deg gratis penger og den beste bonusen hos PartyPoker

PokerNews gir deg gratis penger og den beste bonusen hos PartyPoker 0001

PartyPoker er en av de eldste og beste pokersider i verden. Fra den spede oppstarten av internett pokeren på begynnelsen av 2000 tallet. PokerNews har i mange år hatt PartyPoker som en av sine hovedpartnere og mange av vår lesere har tjent store penger gjennom mange eksklusive kampanjer. Hver måned har PartyPoker egne store kampanjer for sine spillere, bare PokerNews kan skilte med to beste bonuser gitt av PartyPoker.

Last med og registrer en spillerkonto hos PartyPoker via PokerNews og motta få hele $50 gratis uten innskudd av penger. Gjør du en innsetning på $50 kan du få $100 i bonus, denne bonusen betales to ganger raskere enn andre PartyPoker bonuser. PartyPoker har bestandig hatt et godt forhold til PokerNews, i over 2 år har tusenvis av PokerNews sine lesere fått enorme fordeler av dette forholdet, akkurat nå er det to eksklusive bonuser som er eksklusivt til våre lesere.

Bonus nr 1

Den første bonusen er for dem som ikke vil sette inn penger, men vil ha alt gratis. Du kan få en bonus på $50 gratis til å starte med, slik at du kan tjene masse penger uten innskudd. Du får først $25 med en gang og nye $25 når du har spilt til deg 200 Party Points. Besøk vår gratis $50 side, følg instruksjonene og bruk bonuskoden “NOFREE50”.

Bonus nr 2

Den andre bonusen er en eksklusiv reload bonus for våre spillere som er på 100 % opp til $50, ved bruk av bonuskoden ”PNEWS50

Den beste bonusen som finnes

Fordelen med disse to bonusene er at du kan kombinere disse sammen for å få den beste $100 bonus du kan få hos PartyPoker.

Hvis du skal spille til deg en $100 PartyPoker bonus gjennom noen andre sider må du sette inn $100, og kravet for å spille til deg bonusen er nesten 600 Party Points. Hos PokerNews kommer du deg unna med halvparten av innskuddet og Party Points. Bare følg vår steg for steg guide på hvordan du kan kombinere disse to bonusene.

Ved å registrere en PartyPoker konto gjennom PokerNews og følge instruksjonene beskrevet ovenfor, kan du motta $100 på et innskudd på $50 og 350 Party Points fremfor innskudd på $100 og 600 Party Points slik som hos våre konkurrenter tilbyr.

Bare husk – IKKE SETT INN PENGER før du mottatt dine første $25, ellers vil du ikke motta begge bonusene.

***Sjekk ut vår PartyPoker bonus side ***


Hos PartyPoker kan du benytte deg av ditt Visa eller Mastercard til å gjøre innskudd med.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories