WSOP 2018

PokerNews $125.000 EPIC Liga - Siste mulig for maksimalt med poeng

PokerNews $125.000 EPIC Liga - Siste mulig for maksimalt med poeng 0001

Last ned Everest Poker for å spille i en serie eksklusiv liga med freeroll turneringer i august for å kvalifisere seg til en Everest Poker International Cup (EPIC) pakke. Vinnere stikker av med en pakke til en verdi av $2.500 til Everest EPIC finalen i Alicante, Spania fra 9-11. september.

Tre liga turneringer er ferdigspilte, fire gjenstår i vår eksklusive $125.000
EPIC League hos Everest Poker. Du kan vinne din plass ved Everest International Poker Cupfinale i Alicante, Spania som finner sted 9-11. September. Kun 50 spillere vil delta i denne eksklusive turneringen, hvor premiepotten er på $75.000.

Våre freeroll turneringer gir kun liga poeng, disse poengene blir lagt til vår ledertavle hvor hver spillers fem beste resultater blir gjeldene – så om dette blir din første turnering, så er det siste mulighet for å få maksimalt med poeng. De 50 beste vinner sete til EPIC leauge finalen.

EPIC League Turneringer – 10 Summit Points
August - 9, 11, 16, 18, 23 (18:00 GMT)
Turneringene finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Event – 25 Summit Points (Dobbelt med le League Points)
August - 25 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Final – Topp 50 League Leader Board spillere
August - 28 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

Beøsk EverestPoker

Hver liga turnering har et eksklusivt passord som vil bli lansert ved vår EPIC league siden samme dag som turneringen starter.

Første plassen ved leauge finalen gir en $2.500 EPIC pakke, som inkluderer $1.500 til innkjøp, $575 til overnatting og $425 i reisepenger. De neste 15 spillere vinner en billett til å spille i en $25.000 turnering den 29. august, hvor10 ekstra EPIC pakker deles ut hos Everest Poker. Everest Poker proffen Fabrice Soulier vil spille denne freerollen og har en 300 summit point Bounty på seg, disse poengene kan brukes ved Everest Poker Store.

For å spille i denne serien trenger du en Everest Poker konto. Når du registrerer gjennom PokerNews vil du få en innskuddsbonus på $600 ved bruk av bonuskoden “PNEWS600” eller en $700 med koden “PNEWS700.” Denne kampanjen er åpen for alle med en Everest Poker konto, selv om man ikke registrerte seg gjennom PokerNews.

****Besøk vår EPIC League side****

Dersom det oppleves noe form for problemer ved denne kampanjen, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories