WSOP 2018

PartyPoker: WPT Borgata, $5k Bankroll Booster og Tony G utsagn

WPT Borgata

Denne uken hos PartyPoker, kan du kvalifisere deg til WPT Borgata, spille i en $5.000 freeroll turneringe og les mer om Tony G sine standard utsagn.

Kvalifisering til WPT Borgata Poker Open

Du kan vinne en eksklusiv pakke til en verdi til $7.000 for å spille i WPT Borgata Poker Open i Atlantic City. Kvalifiseringen pågår nå til denne turneringen som finner sted 18-23. september. Fjorårets turnering hadde hele 1.044 spillere med som kjempet om $2.000.000 som var i den garanterte premiepotten. Turneringen ble vunnet av Dwight Pilgrim, som vant første premien på $750.000.

Hver $7.500 pakke inkluderer:

  • $3.500 til innkjøp i WPT Borgata Poker Open 2011 main event
  • $2.000 I lommepenger
  • Syv netter ved et luksus hotell i Atlantic City
  • Gave kort på $100 til bruk ved hotellets restauranter eller spa avdeling

Kvalifiseringen starter fra daglige freeroll turneringer til $1 rebuys, $6 turbos, $40 turbos og ukentlig $375 kvalifisering på søndager kl 15:20 ET, hvor 1 av 20 spillere vinner en pakke.
$5.000 Bankroll Booster

Det er en ny måte til å øke din bankroll på søndager, med $5.000 Bankroll Booster som er hver søndag kl 14:30 ET. Dette er en ukentlig freeroll turnering med fire forskjellige måter å kvalifisere seg til, men den enkleste er veldig enkelt – tjen kun 5 PartryPoints i uken før:

PartyPoker: WPT Borgata, k Bankroll Booster og Tony G utsagn 101

Tony G med sine standard utsagn?
Tony var ned en flyplass i forrige uke og la merke til en sykkelbutikk som het ‘On Your Bike’ noe Tony humret over, da det ikke er noen hemmelighet at det er et av Tony sine favoritt utsagn. Kanskje det er hans meste kjente og dette fikk han til å skrive på PartyPoker bloggen til sine fans om å avgjøre hvilket utsagn som er hans beste.

PartyPoker: WPT Borgata, k Bankroll Booster og Tony G utsagn 102

Akkurat nå er utsagn som ‘Bring on the Russians’, ‘I have the heeeaarrt’, ‘I played it like a set’ og ‘I am qualified’.
Fortell Tony hva ditt favoritt utsagn er ved PartyPoker Blog.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Påminnelse: Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories