888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: VIP Oktoberfest kampanje og feilparkering i Vilnius

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Oktoberfest

Spill hos PartyPoker denne måneden og vinn en eksklusiv pakke til Oktoberfest i München, se hvordan litauere gjør det med offensiv parkering og få $50 uten å sette inn penger.

VIP Oktoberfest
PartyPoker behandler VIP som VIP’er nok en gang. Denne måneden vil 16 spillere vinne pakker til Oktoberfesten, som er den legendariske øl festivalen i München. Det vil også være pengepremier og 100 Apple artikler som kan vinnes.

Alt du trenger å gjøre er å plassere deg høyt opp ve en av top poeng løp (point race) i august. Bli blant topp 7 i hvert av løpene for å vinne en pakke, pluss at alle som ender mellom 76-400 plass vil vinne en billett til en eksklusiv VIP Oktoberfest and Super Gadget Freeroll.

Race 1
Starter: 00:00 ET, 12. august
Avsluttes 23:59 ET, 21. august

Race 2
Starter: 00:00 ET, 22. august
Avsluttes: 23:59 ET, 31. august

Dersom du mister en av disse direkte pakkene, kan du fortsatt vinne en pakke, eller en mengde med Apple artikler ved VIP Oktoberfest and Super Gadget Freeroll den 4.september. Tilslutt, hvis du blir blant topp 25 ved begge løpene, vil du vinne en iPAD2 og blant topp 75 ved begge løpene en iPOD Touch.

PartyPoker: VIP Oktoberfest kampanje og feilparkering i Vilnius 101

Se hvordan litauere gjør det
Noen gang lurt på hvordan Tony G får sin store personlighet fra? Det er slik alle fra Litauen er.
Bare se på hvordan Arturas Zuokas, ordfører i hovedstaden i Litauen, Vilnius fikser feil parkeringer i byen sin.

For å sitere Tony:

“He knows how to silence his critics. If Hellmuth illegally parks his limo this is what happens! This is how Lithuanians sort things out and what to expect from me. Check out the mayor at full tilt.”

Les mer om Tony G, sjekk ut PartyPoker Blog.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Påminnelse: Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

PartyPoker: VIP Oktoberfest kampanje og feilparkering i Vilnius 102

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

Relaterte spillere

Hva synes du?