888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: Oktoberfest Freeroll og Tony G på leting etter en ku

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Oktoberfest

I denne uken hos PartyPoker kan man kvalifisere seg til Oktoberfest ved kun å gjøre et innskudd og Tony G leter kuer i Tyskland.

Oktoberfest Freeroll

Vi har allerede fortalt dere om vår VIP Oktoberfest kampanje hos PartyPoker til den legendariske øl festivalen i Tyskland. Nå er det nye muligheter til å komme dit ved å vinne 1 av 2 nye pakker til denne festivalen. Enten gjør man sitt første innskudd eller spiller inn 25 PartyPoker poeng mellom 15. august og 15. september, og man kan vinne en plass i en eksklusiv freeroll turnering den 18. september. De to beste vil vinne 1 pakke til Oktoberfestivalen og resten av spillerne vinner sin del av $1.000.

[I]Tony G leter etter en ku i Tyskland/I]

Tony G har virkelig fått med seg at nyheten om kua Yvonne er blitt en stor stjerne i Tyskland etter å ha rømt fra en bondegård. Jegere har fått fellingstillatelse på kua, men Tony er blant mange motstandere som prøver og redde kua fra jegerne:

“As many of you know, I hate animal cruelty and have previously taken issue with Russian parasailing donkeys. It is said she has become like a deer sleeping during the day and grazing all night. Yvonne actually sounds very much like a poker player! What I love though is that those looking for Yvonne have brought in the George Clooney of bulls by the name of Ernst to try and tempt her back. Ernst is a fine specimen and top stud, just like Zasko’s owner. If any poker players want to join me I will go to Bavaria and search for Yvonne.”

Yvonne the Cow
Yvonne the Cow

Naturligvis kunne ikke Tony motstå muligheten til å snakke om den forsvinnende professoren:

“This all got me thinking of my search for the professor – where’s my money!? I couldn’t find him on the golf course and I don’t think he is roaming the woods of Bavaria. The professor didn’t run in front of a police car though. Would the Yvonne tactic work for him? Put a big stud of a buyer in a pen to lure him in – maybe the Tiger Woods of poker and a group of international investors will tempt him out of the woods? Who will they find first Yvonne or The Professor?”

Les mer om Tony G sine mange påfunn hos PartyPoker Blog.

Den beste bonusen innen online poker

PokerNews har den beste PartyPoker bonusen i verden, og du kan dra fordeler på bonusene om du setter inn penger eller ikke.

Påminnelse: Du kan få $50 gratis når du registrerer en PartyPoker konto via PokerNews, følg vår guide og bruk bonuskoden NO50FREE. Du trenger ikke å sette inn penger og gi fra deg noen bank info. Denne bonusen er eksklusiv for PokerNews, men dersom du vil ha en enda større bonus kan du bruke var gratis party $50 bonus ved siden av vår eksklusive reload bonus for å få $100 ved innskudd for bare $50. Ikke bare får du gode fordeler fra disse, men spillekravene er mye lettere gjennom PokerNews enn ved andre nettsider.

Hvis du registrerer din PartyPoker spillekonto et annet sted, trenger du å sette inn $100 for å få en 100 % bonus på $100. Deretter for å få denne bonusen trenger du å spille inn 600 Party poeng. Men gjennom PokerNews får du samme bonus for halvparten av innskuddet og nesten halvparten av poengene. Følg vår steg for steg guide.

Følg hos på Twitter og Facebook.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?