WSOP 2018

Paddy's Iron Man - $2k freeroll & $4k bonuser i august

Paddy Power

Nylig har Paddy Power Poker gått nye veier for å imøtekomme sine storspillere, og her er et nytt godt eksempel på akkurat dette. Gjennom hele august kan du delta i Paddy’s Iron Man, som er kampanje som varer i en måned som belønner vanlig spill med premier som billetter til en $2.000 freeroll og $4.000 i pengebonuser.

Det er veldig enkelt, desto mer man spiller, desto mer tjener man:

Paddy's Iron Man - k freeroll & k bonuser i august 101

Følg med når det er Happy Hours hos Paddy Power Poker, tjen doble poeng ved pengebordene. Happy Hours er mellom 18:00-19:00 (GMT) og 00:00- 01:00 (GMT) på onsdager og 17:00-18:00 (GMT) og 01:00-02:00 (GMT) i helgene.

Besøk Paddy Power Poker

Paddy’s Green Card

Ikke glem at akkurat nå pågår kampanjen Paddy Green Card, som gjør Iron Man kampanjen enda mer verdifull. Du kan få rabatter i VIP butikken, gratis bets på bettingen deres, satellitt billetter og en iPAD2 hvis du spiller inn 40.000 i løpet av en kalender måned.

Ikke minst ikke glem deres 200 % opp til $2.000 i innskuddsbonus når du registrerer hos Paddy Power Poker gjennom PokerNews, og at det kommer enda flere spennende eksklusive kampanjer snart hos Paddy Power Poker.

Besøk Paddy Power Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories