WSOP 2018

Mansion dropper Tottenham til fordel for Manchester City

Mansion dropper Tottenham til fordel for Manchester City 0001

Mansion Group, som under lengre tid har vært den offisielle sponsoren til Tottenham Spurs, har nå valgt og ikke å fornye kontrakten med den engelske Premier Leauge klubben. Mansion forlater ikke engelsk fotball av den grunn. Mansion gruppen har nå inngått et større samarbeid med et enda større lag i den engelske ligaen, Manchester City.

Dette er virkelig tiden på året for akkurat det, med Premier Leaug starten for snaue to uker siden. Pokerselskaper kjemper med nebb og klør for å skrive avtaler med engelske fotballklubber og Premier Leauge er uten tvil den heteste ligaen for spill og pokerselskapene akkurat nå.

Mansion har nå satt listen enda høyere og har innledet et samarbeid med Manchester City, på den bakgrunn av å kunne øke oppmerksomheten først og fremst i Asia der selskapet tar sikte på og ekspandere sin virksomhet innen betting og sport, men også for sin pokervirksomhet.

Mansion Groups VD hadde følgene å si om deres nye avtale:
– Vår forkjærlighet til engelsk Premiership gjør at vi ser dette med stor spenning fram mot et samarbeid med Manchester City, som laget internasjonale samarbeidspartner under de kommende to sesonger (2011-12 og 2012-13).

Manchester City og Mansion Group kommer å samarbeide ved en rekke ulike prosjekter og kommersielle aktiviteter for å kunne ekspandere både Man City som klubb og Mansion Group sitt varemerke i Asia.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories