Kvalifisering til WCOOP Main Event gratis hos PokerNews

Kvalifisering til WCOOP Main Event gratis hos PokerNews 0001

Last ned PokerStarsog spill inn 150 VPPs fram til 21. august for å delta i tre eksklusive freeroll turneringer med WCOOP billetter og penger i premie.

PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP) er den største online poker festivalen i verden, og Main Event med $5.200 innkjøp har 1 million dollar i første premie. I fjor vant POTTERPOKER Main Event og fikk med seg hele $2.278.097 – den største premien i en online poker turnering.

PokerNews og PokerStars har sammen bestemt at tre heldige spillere skal spille i $5.200 WCOOP Main Event den 25. September, gjennom en kvalifisering på tre eksklusive freeroll turneringer til en verdi av $22.500. Alle som kommer til et finalebord ved disse tre freerolllene, men som ikke vinner billetter, vil vinne pengepremier som PokerStars utbetaler.

Besøk PokerStars

PokerNews WCOOP Freerolls

Kvalifisering til WCOOP Main Event gratis hos PokerNews 101

PokerNews WCOOP Freeroll #1, Aug.27, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $1.500 fordelt på 2 – 9. plass2

PokerNews WCOOP Freeroll #2, Aug.29, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $2,500 fordelt på 2 -9. plass

PokerNews WCOOP Freeroll #3, Aug.31, 13:30 ET.
1. plass. WCOOP Main Event billett, $2.900 fordelt på 2 – 9. plass

Besøk PokerStars

For å delta i disse freeroll turneringene trenger du å laste ned PokerStars gjennom PokerNews og bruke vår markedsføringskode “NORWEGIANPOKERNEWS”. Nåværende PokerStars spillere fra PokerNews kan selvsagt delta.

Hver turnering koster mellom 25 og 150 VPPs for å delta, men spiller du inn 150 VPPs deltar du i alle tre freeroll turneringene, dersom du gjør ditt første innskudd hos PokerStars vil dette gi deg en gratis billett til den første freeroll turneringen. Kvalifiseringsperioden er fram til 21. august.

Ikke glem at du vil motta en innskuddsbonus på 100% opp til $600 ved ditt første innskudd ved bruk av markedesføringskoden “NORWEGIANPOKERNEWS” og bonuskoden “STAR600.”

Besøk PokerStars

Dersom det oppleves noe form for problemer ved denne kampanjen, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories