888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kvalifisering til PokerStars World Cup ved VIP Mega Month

  • Theodor JensenTheodor Jensen
World Cup of Poker

Poker er en veldig jakt på resultater, så når en sjelden mulighet kommer for å kunne representere sitt land, er det en mulighet man ikke lar går fra seg.

For det åttende året på rad kommer PokerStars med World Cup om Poker. Denne årlige øvelsen består av lag med proffer og amatører fra hvert land som kjemper og penger og ære. Finalebordet finner sted ved PCA i januar 2012.

Du kan representere Norge som enten Keeper, forsvarer, midtbane eller spiss, ved å kvalifisere deg hos PokerStars. Steg 1 finner sted mellom 20-21- august med innkjøp fra freerolls til $11 og invitasjonsturneringer for TLB vinnere. Hvis en spiller vinner en kvalifisering fra Norge, vil de gå videre til steg 2 hvor det blir en utslåingsrunde hvor de syv beste lagene(landene) går videre til finalen ved 2012 PokerStars Caribbean Adventure i januar 2012.

Besøk PokerStars

Kvalifisering gjennom VIP Club Mega Month

Kvalifisering til PokerStars World Cup ved VIP Mega Month 101

Hvis det og ikke å spille for Norge er godt nok, vil du sikkert ta del i PokerStars VIP Club Mega Month. Gjennom hele august vil spillere stige raskt oppover VIP nivåene hos PokerStars som reduserer kravene med hele 90 %. Bli en Platium Star VIP spiller for kun 750 VPPs i august, mot normalt 7.500 VPPs. Du kan også bli en Gold Star spiller for kun 300 VPPs mot 3.000 og Silver Star for 75 poeng mot 750.

Hvis du signerer deg hos PokerStars gjennom PokerNews kan du ikke bare delta i denne kampanjen, du vil også være kvalifisert til alle fremtidige og eksklusive kampanjer hos PokerStars (verdiene i løpet av årene har vært over flere hundretusen dollar) og en 100 % opp til $600 i første innsetningsbonus. Ikke glem å bruke bonus koden WCP8

Besøk PokerStars

More Stories

Hva synes du?