WSOP 2018

Kevin Stani går for ny EPT seier i Tallin

Kevin Stani går for ny EPT seier i Tallin 0001

Vant i fjor, ble kåret til årets nykommer i 2010

(Oslo, 2. august 2011) Stavanger-mannen Kevin Stani (28) gikk helt til topps i pokerturneringen EPT Tallinn i fjor, og kunne ta med seg over 3 millioner kroner tilbake til Norge. Dette bidro til at han ble kåret til årets nykommer 2010 ved Nordic Poker Awards. I år er han tilbake i Tallinn for å forsøke å gjenta bedriften, hvor han også får følge av Sandnes-jenta Annette Obrestad.

Tirsdag markerer starten på sesong åtte av PokerStars European Poker Tour (EPT). Flere nordmenn deltar i turneringen, som avholdes på femstjerners-hotellet Swissotel i Tallinn, Estland.

Imponerende nordmenn

Rogalendingen Kevin Stani satt seg for alvor på kartet over Europas beste pokerspillere gjennom glimrende spill i 2010, hvor høydepunktet var seieren i PokerStars EPT Tallinn. Her innkasserte han over 3 millioner norske kroner. Turneringen hadde 420 spillere, og er den største turneringen noen gang avholdt i Estland. Turneringen var en del av PokerStars European Poker Tour – Europas største, mest velkjente og tradisjonsrike turneringsserie.

Kevin Stani begynte å spille poker da han studerte økonomi i USA. Siden har han vært profesjonell pokerspiller. Ved Nordic Poker Awards i år stakk han av med prisen som årets nykommer 2010, etter imponerende spill og gode resultater, både på nett og ved pokerbordet.

Sandnes-jenta Annette Obrestad deltar også i turneringen i Tallinn. Hun er bare 22 år gammel, men har allerede rukket å vinne prisen for Norges beste turneringsspiller i poker, Gullhånda, to ganger.

Om www.pokerstars.com:

PokerStars.com er verdens største online pokeraktør med mer enn 40 millioner medlemmer globalt. Nettsiden er førstevalget for toppspillere fra hele verden, med flere daglige turneringer enn noe annet sted og med den beste sikkerheten online. Flere hender er blitt delt ut på PokerStars.com enn på noen annen pokerside. 50 milliarder hender er delt ut per dags dato og mer enn 300 millioner turneringer er spilt.

Kevin Stani går for ny EPT seier i Tallin 101

Følg EPT Tallin direkte gjennom vår EPT Live oppdatering

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook.

Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS ved registeringen.

Kevin Stani går for ny EPT seier i Tallin 102

PokerNews $22.000 WCOOP freeroll turneringer.

PokerNews og PokerStars har igjen planlagt en stor kampanje som er eksklusivt for PokerNews sine spillere. Ta del i tre freeroll turneringer hvor vi vil dele ut en billett til $5.200 WCOOP main event i hver av freeroll turneringene. På toppen av dette vil finalistene dele en premiepott på til sammen $6.900!

WCOOP Main Event har en garantert førstepremie på 1 million dollar. Ta del i alle tre freeroll turneringene og få muligheten til å vinne 1 million dollar, alt du trenger å gjøre er ha en PokerStars konto gjennom PokerNews og spill inn 150 VPP fram til 21. august.

Kombinert med Mega Month kampanjen vil man lett kvalifisere seg til alle tre freerollene og kanskje er det akkurat deg som stikker av med 1 million dollar i september.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories