iPAD 2 Freeroll hos 888 Poker i august

iPAD 2

Poker brukte å handle om å vinne penger, men nå nylig har online poker sider å legge nye verdier i premiene. Ikke noen annet er mer populært enn iPAD2 som er det hotteste innen ”ting som du bare må ha”. Akkurat nå er det 888 Poker som gir bort noen iPAD2.

Nå i august kan du delta i en eksklusiv freeroll turnering hos 888 Poker, men et utvalg av Apple produkter, rewards points og turneringsbilletter er premiene. Topp premien er selvsagt iPAD2, men du kan også vinne en iPod Nano (6.utgaven).

Besøk 888 Poker

iPAD 2 Freeroll hos 888 Poker i august 101

Alt du trenger å gjøre for å delta i denne freerollen som finner sted den 25. august kl 19:00 GMT , er å lage en 888 Poker konto og gjør en minimum innsetning ved bruk av bonuskoden IPAD4ME. Glem ikke at når du blir med 888 Poker gjennom PokerNews, vil du også få en innsetningsbonus på 100 % opp til $888 som er større enn standard bonus hos 88 Poker.
Besøk 888 Poker

Liker du Apple sine produkter? Da er det enda tid til å vinne 1 av 15 eksklusive iPAD2 i vår eksklusive iPAD 2 Summer Madness, hos Betfair Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories