WSOP 2018

Full Tilt Poker med en eksklusiv pressemelding om sine investorer

Full Tilt Poker

I over en måned har pokerspillere hørt rykter om at en gruppe av europeiske investorer har vært interessert i Full Tilt Poker. Disse ryktene har gitt håp om at spillerne vil kunne få tilbake sine penger, men gleden ble kortvarig da nyheten om at en mulig overtagelse stagnerte.

I en pressemelding som ble sendt eksklusivt til PokerNews av Full Tilt Poker indikerer at selskapet nå er på jakt etter andre investorer. Her er pressemeldingen som vi mottok på mandag 22. august:

Dublin, Ireland (22. august 2011) - 16. august.
Det irske selskapet Pocket Kings Ltd. bekrefter at i en periode har det vært forhandlinger med deres nåværene potensielle investorer.

Mens Pocket Kings Ltd planlegger å fortsette med diskusjonene med de nåværende investorer, har selskapet startet forhandlinger med nye potensielle investorer som kan ende opp med et salg/partnerskap med merkvarenavnet Full Tilt Poker og eiendelene i selskapet.

Full Tilt Poker beklager for manglende kommunikasjon med sine kunder den halvannen måned, men det har vært en del uforutsette og kompliserte rettslige og økonomiske saker som er kommet etter Black Friday. I tillegg har selskapet vært forsiktig med opplysninger om forhandlingene med sine potensielle investorer, fordi dette ofte krever at slike forhandlinger skjer med fortrolighet begge veier.

For at dette skal kunne gjennomføres uten å ødelegge fremtidige muligheter, vil Full Tilt Poker jobbe hardt med å opprettholde en bedre kommunikasjon med sine kunder fremover. Full Tilt Poker sin første prioritering er som den bestandig har vært å sikre seg kapital til å betale tilbake sine kunder verden over.

Følg utviklingen rundt situasjonen med Full Tilt Poker og andre pokernyheter ved å følge oss på Twitter og Facebook.
.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories