WSOP 2018

Få $50 i startpenger + $50 Reload Bonus hos PartyPoker

PartyPoker

Registrer en konto hos PartyPoker gjennom PokerNews og man får gratis $50 i startpenger rett på sin spillerkonto, kombiner denne bonusen for å få $100. Disse bonusene i lag spiller man til seg to ganger raskere ved noen andre bonuser på nettet hos PartyPoker.

PokerNews har den beste eksklusive bonusen innen online poker. I flere år har vi hos PokerNews belønnet tusenvis av spillere med vår Gratis $50 ingen innskuddsbonus hos PartyPoker. Ikke bare gir vi bort $50 i gratis startkapital, for de som vil sette inn penger har vi en eksklusiv reload bonus. Denne bonus spiller man til seg raskere enn hos vår konkurrenter.

Hvis du vil ha en $100 bonus med halvparten av innskuddet og halvparten av PartyPoints enn det vår nærmeste konkurrent har, les videre:

Ved å signere en helt ny konto hos PartyPoker gjennom PokerNews og følger vår guide ovenfor, kan du få $100 ved innskudd på $50 og 350 PartyPoints, fremfor et innskudd på $100 og 600 PartyPoints slik som våre konkurrenter tilbyr.

*For å registrere seg for vår $50 gratis ingen innskuddsbonus, følg vår guide.

Dersom det oppleves noen problemer med denne eller andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories