888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Everest Poker lanserer Quick Seat, enda tid å kvalifisere seg til EPIC helt gratis

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Everest Poker lanserer Quick Seat, enda tid å kvalifisere seg til EPIC helt gratis 0001

Last ned Everest Poker for å spille i en serie med eksklusive freeroll turneringer i august for og kvalifisere seg til en Everest Poker International Cup (EPIC) pakke.

Everest Poker utvider sine valgmuligheter og tilbyr nå en ny mulighet, Quick Seat. Du kan velge denne nye lobby funksjonen for å velge dine utvalgte spille raskere og mer tilgjengelig og få en oversikt over hvilke turneringer som starter først.

Du kan filtrere en ”quick seat” basert på din bankroll og spillevalg, så vil du bli presentert for de beste spill som passer for deg.

Besøk Everest Poker

PokerNews EPIC League kommer snart

Akkurat nå hos Everst Poker er vår eksklusive EPIC League underveis og gir alle som har deltatt til nå gode verdier. Du kan spille i to stk freeroll turneringer hos Everest Poker for å kvalifisere deg til en pakke til Everest Poker International Cup i Alicante, Spania, fra 9-11. september.

Disse turneringene er det kun league points som kan vinnes, disse poengene blir brukt i tournament leader board. Hvor spillernes sine fem beste resultater blir gjeldene – Så det er ikke noen grunn for å ikke starte i dag hos Everest Poker.

Hver liga turnering har et eksklusivt passord som vil bli lansert ved vår EPIC league siden samme dag som turneringen starter.

EPIC League Events – 10 Summit Points
August - 9, 11, 16, 18, 23 (18:00 GMT)
Turneringene finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Event – 25 Summit Points (Dobbelt med le League Points)
August - 25 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

EPIC League Final – Topp 50 League Leader Board spillere
August - 28 (18:00 GMT)
Turneringen finner du i Everest Poker lobbyen under points tournament

Besøk EverestPoker
De 50 beste ved tournament leader board vil spille i en Epic League Finale den 28. August kl 18:00 GMT. Første plassen er en EPIC pakke til en verdi av $2.500, denne inneholder $1.500 i innkjøp, $575 til hotell og $425 i reisepenger. De neste 15 plassene vinner billetter til en $25.000 turnering den 29. august hvor det spilles om ti EPIC pakker hos Everest Poker.

Slo ut Fabrice Soulier

Som ekstra bonus vil vår finale freeroll den 28. august vil Fabrice Soulier som nylig vant $10.000 HORSE ved World Series of Poker ha 30.000 Summit Point til den som slår han ut av turneringen. Poengene kan benyttet ved Everest Poker sin Summit Point butikk. Fabrice Souiler spiller under nicket FabSoul.

For å spille i denne serien trenger du en Everest Poker konto. Når du registrerer gjennom PokerNews vil du få en innskuddsbonus på $600 ved bruk av bonuskoden “PNEWS600” eller en $700 med koden “PNEWS700.” Denne kampanjen er åpen for alle med en Everest Poker konto, selv om man ikke registrerte seg gjennom PokerNews.

Besøk EverestPoker

Hva synes du?