888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

EPT Tallinn Dag 4: Kaiser leder, Erlend Melsom på finalebordet

Ronny Kaiser

282 som betalte €4.250 for å delta i PokerStars.com European Poker Tour Tallinn Main Event har blitt spilt ned til de siste 8 som skal spille finalebordet søndag kl 12:00 EEST, som du selvfølgelig følger gjennom vår live oppdatering.

Erlend Melsom
Erlend Melsom

Erlend Melsom er klar for finalebordet

Lørdag returnerte 24 håpefulle spillere til sine plasser, hver av dem var minst sikret €7.500 for sine siste dagers spilling og muligheten til å ta gjem tittelen som Kevin Stani vant i fjor. Nordmannen Erlend Melsom er eneste norske igjen av dem som er klare for finalebordet og kan sikre Norge sin første EPT serier i sesong 8 av PokerStars EPT Tour og beholde tittelen i Norge i 1 år til. Melsom tar med seg 326.000 i chips, men har en stor jobb å gjøre søndag da han ligger som nr 7 av 8 i antall chips.

---->Her kan du lese noe utvalgte hender som Melsom spilte ved dag 4<------

Leder etter dag 1 er Ronny Kaiser og spiller som fikk sine drømmer knust av Kaiser var Michael Graydon som etter 15 minutter ut i turneringen ble utslått av Kaiser.

I den handen høynet Kaiser fra cutoff og Graydon tre-bettet fra lille blinde til 100.000. Kaiser tenkte i 1 minutt før han gikk all-in og Graydon synte all-in budet. Kaiser satt med {A-Clubs}{K-Diamonds} og var langt bak hans irske motstander som viste opp {k-Spades}{k-Clubs}, akkurat som han gjorde ved dag 3, da Kaiser lå bak og fikk straight mot overpar. Denne gangen kom bordet med {2-Diamonds}{q-Hearts}{10-Clubs}{j-Diamonds}{10-Hearts} og en veldig skuffet Graydon måtte ta turen til cashieren for å hente sin premie.

Etter den handen satt Kaiser med 1.800.000 og noe som var over 1 million mer enn noen andre i turneringen. Han klarte utover dagen og vinne til seg flere chips og endte med 2.394.000 i chips. Bak Kaiser følger Grzegorz Cichocki som starter finalebordet med 2.059.000 og er den andre spiller med over 2 millioner i chips. Dette er Cichocki sin tredje pengeplassering ved en EPT Main Event. Han avsluttet som nr 20 ved EPT EPT Vilamoura og endte som nr 53 ved EPT Grand Final in Madrid.

Resten av finalebordet finner vi noen ekstremt talentfulle pokerspillere som vil gjøre dette finalebordet til et av beste i EPT historien. Nr 3 i chips er Sami Kelopuro fra Finland som er bedre kjent som “LarsLuzak” på nettet. Kelopuro som vant $10.000 Main Event ved PokerStars SCOOP serien i mai og ble nr 2 ved $10.000 Pot-Limit Omaha Championship ved 2011 World Series of Poker bak Ben Lamb. Med disse pengeplasseringer han vunnet hele $1.008.134! Akkurat som Cichocki er dette Kelopuro også sin tredje pengeplassering i EPT, 12. plass ved 2099 EPT San Remo og 12. Plass ved EPT Grand Final in Monte Carlo i 2010.

Videre finner viJani Sointula, Stuart Fox og vår egen Erlend “Sir_Winalot9” Melsom. Følg finalebordet direkte gjennom vår live oppdatering, å se om Melsom kan kopiere Stani fra i fjor, søndag kl 12:00 EEST.

EPT Tallinn Dag 4: Kaiser leder, Erlend Melsom på finalebordet 101

Her er bordtrekningen til finalebordet på søndag.

Sete NavnChips
 1Grzegorz Cichocki
 2Raigo Aasmaa
 3Jani Sointula
 4Stuart Fox
 5Arvi Vainionkulma
 6Sami Kelopuro
 7Erlend Melsom
 8Ronny Kaiser

Har du enda ikke fått deg en pokerkonto hos PokerStars?
For å kunne spille online poker hos verdens største pokerside trenger du å laste ned deres pokerklient og installere den på din pc eller macbook.

Last ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews og du kan delta i mange eksklusive kampanjer som PokerNews har med PokerStars, ingen andre sider har større og bedre kampanjer med dem enn PokerNews. Husk å benytte deg av vår markedsføringskode NORWEGIANPOKERNEWS ved registreringen.

EPT Tallinn Dag 4: Kaiser leder, Erlend Melsom på finalebordet 102

PokerNews $22.000 WCOOP freeroll turneringer.

PokerNews og PokerStars har igjen planlagt en stor kampanje som er eksklusivt for PokerNews sine spillere. Ta del i tre freeroll turneringer hvor vi vil dele ut en billett til $5.200 WCOOP main event i hver av freeroll turneringene. På toppen av dette vil finalistene dele en premiepott på til sammen $6.900!

WCOOP Main Event har en garantert førstepremie på 1 million dollar. Ta del i alle tre freeroll turneringene og få muligheten til å vinne 1 million dollar, alt du trenger å gjøre er ha en PokerStars konto gjennom PokerNews og spill inn 150 VPP fram til 21. august.

Kombinert med Mega Month kampanjen vil man lett kvalifisere seg til alle tre freerollene og kanskje er det akkurat deg som stikker av med 1 million dollar i september.

PokerStars.com er tilstede over hele verden på lisens fra myndighetene på Isle of Man.

Relaterte turneringer

Hva synes du?